Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor HedgeGuard die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor HedgeGuard om te bepalen of er concurrenten zijn voor HedgeGuard die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Een whitelabel handelsplatform Gloednieuw multi-asset handelsplatform voor banken, brokers, fintechs en vermogensbeheerders.
Private cloud webgebaseerd order- en portfoliobeheer, afstemming, fondsboekhouding, rapportage. Onbeperkt AUM (Assets Under Management) en aantal portfolio's/fondsen.
Backstop Solutions biedt cloudgebaseerde productiviteitsoplossingen voor institutionele beleggingsondernemingen en alternatieve vermogensbeheerders.
QUO is een SaaS multi-beheerder handelsplatform, ontworpen voor activa- en vermogensbeheerders. QUO maakt live handelen mogelijk in zowel beursgenoteerde als OTC-activa.
Schaalbare, volledig geïntegreerde, realtime accounting- en managementoplossing voor portfolio's, die de bedrijfsprestaties aanzienlijk kan verbeteren.
Software voor beleggingsbeheer voor familiekantoren, hedgefondsen, private equity, fondsbeheerders met geïntegreerde partners en grootboekrapportage.
geen rigide verouderde systemen en lange onboardingtijden meer. Dit platform brengt slimmere producten samen en vermindert de onboardingtijden.
De producten van Eze bieden door hun ontwerp een oplossing voor de unieke en groeiende behoeften van klanten via sterk configureerbare, uitgebreide en geïntegreerde software.
Allvue Systems is een toonaangevende aanbieder van oplossingen voor beleggingsbeheer voor fondsbeheerders, beleggers en beheerders. Meer informatie over Allvue
Obsidian SmartDocs is de toonaangevende oplossing voor elektronische abonnementen en KYC-documenten voor beleggingsondernemingen.
TS vereenvoudigt de complexiteit van markten door alle investeringsworkflows voor op de beurs verhandelde en OTC-instrumenten op één platform te consolideren.
MRI Software is a leading provider of innovative real estate software applications and hosted solutions.
Eersteklas cloudgebaseerde software voor beleggingsbeheer om de bedrijfsactiviteiten voor fondsmanagers en institutionele beleggers te stroomlijnen.
Ledgy helpt startups om vanaf het begin professioneel en zorgvuldig om te gaan met hun werknemersaandelen, kapitaaltabel en investeerdersrelaties. Meer informatie over Ledgy