IPIX LMS alternatieven

door iPix Technologies

Bekijk alternatieven voor IPIX LMS die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor IPIX LMS om te bepalen of er andere opties zijn voor IPIX LMS die je ook zou kunnen overwegen.

SkyPrep is gespecialiseerd in het automatiseren en overzetten van elk aspect van je medewerkerstraining naar een online platform, eenvoudig en zonder gedoe. Meer informatie over SkyPrep
eloomi is een eenvoudig te gebruiken Learning Management System met integreerbaar prestatiebeheer dat wordt aangeboden in een flexibele cloudgebaseerde oplossing. Meer informatie over eloomi
BrainCert is de gemakkelijkste manier om online te leren, les te geven en samen te werken. BrainCert biedt vier producten in één uniforme oplossing.
Gratis online leerbeheersysteem dat docenten van over de hele wereld een open source-oplossing biedt voor e-learning.
iTacit is a front-line employee platform that puts everything work in one mobile-first, easily accessible place.

OpenEduCat

door OpenEduCat

(0 reviews)
OpenEduCat is een uitgebreide open source ERP.
Prijswinnend LMS dat cursisten en beheerders waarderen. Train je werknemers, klanten en partners met gemak. E-comm, SSO en sociale functies. Meer informatie over Absorb LMS
Saba Cloud is een oplossing voor talentontwikkeling die mensen en teams de controle geeft over hun eigen ervaring.
Eén cloudgebaseerd HSE-platform om aan al je veiligheidsvereisten te voldoen. Eenvoudig voor werknemers om te gebruiken en eenvoudig voor managers om aan te passen. Probeer het nu.
Oplossing ontworpen om de manier waarop bedrijven hun werknemers, partners en klanten trainen te optimaliseren.
It takes more than software to create successful online learning programs. We fill in your capability gaps and save you a lot of money.
Software voor mentoring en leren van Qooper om je werknemers te omringen met de juiste mentoren, collega's, groepen en middelen voor een betere carrière.
De software van Bridge voor de ontwikkeling van medewerkers verhoogt de betrokkenheid via leren, samenwerken, vaardigheden opbouwen en loopbaanontwikkeling.
WorkRamp is een modern trainingsplatform voor ondernemingen. Dit platform helpt bedrijven bij het onboarden, trainen en certificeren van hun werknemers.
Het meest bruikbare, aanpasbare en betrouwbare leerplatform (met 99,9% uptime) voor universiteiten en K-12-scholen.

Vind meer software in: