Verken alternatieven voor Humi die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Humi om te bepalen of er concurrenten zijn voor Humi die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Oplossing voor salarisadministratie in Canada - verwerk de salarisadministratie snel en efficiënt.

Bob

door Hibob HRIS Software

bob is een platform voor personeelsbeheer dat vooruitstrevende bedrijven helpt het beste in hun werknemers naar voren te halen. Meer informatie over Bob
Krachtige, enkelvoudige toepassing met één gebruikerservaring en geen interfaces. Elimineert het onderhouden van interfaces tussen de module en de database.
Verenig HR + secundaire arbeidsvoorwaarden + loonlijst in een vereenvoudigd, gepersonaliseerd, alles-in-één mensenplatform.
Eenvoudige online salarisadministratiesoftware voor kleine bedrijven en startups in Noord-Amerika om werknemers te betalen en te voldoen aan de voorschriften.
QuickBooks Online biedt boekhoudsoftware en een app voor kleine bedrijven waarmee je je bedrijf altijd en overal kunt beheren.
Tijdregistratiesoftware voor bedrijven van elke grootte en elke soort.
Sage HR van Sage is een bekroonde oplossing voor HR-beheer die het HR-proces vereenvoudigt.
ADP Workforce Now is a human capital management solution for companies with more than 50 employees.
Oplossing voor personeelsplanning die organisaties helpt bij het beheren van ploegendiensten, loonadministratie, verlof, overurenberekeningen en meer.
Collage is ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven (minder dan 200 medewerkers) die het beheer van HR en secundaire arbeidsvoorwaarden willen vereenvoudigen.
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources.
Boekhoudprogramma dat ondersteuning voor meerdere monitors en achterstallige stempels biedt door een verbeterde cashflow.
BambooHR biedt geïntegreerde functies voor het volgen van sollicitanten (ATS) als onderdeel van dit bekroonde cloudgebaseerde softwarepakket voor HR-gegevens.
Advocacy-platform dat je werknemers een eenvoudige manier biedt om samengestelde, vooraf goedgekeurde inhoud te delen via hun sociale netwerk.