Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Microsoft Azure die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Microsoft Azure om te bepalen of er concurrenten zijn voor Microsoft Azure die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Dit platform biedt een volledig geïntegreerde DaaS (Desktop-as-a-Service-oplossing) en is gericht op snelheid en eenvoud, zodat je overal sneller kunt werken.
Waarneembaarheid van je AWS-bronnen en -toepassingen op AWS en op locatie
JumpCloud Directory-as-a-Service beheert en verbindt je gebruikers veilig met hun systemen, applicaties, bestanden en netwerken.
Amazon Simple Email Service (SES) helpt ontwikkelaars en marketeers bij het verzenden en ontvangen van marketing- en transactionele e-mails.
Virtualisatietoepassing over meerdere platforms die helpt om meerdere besturingssystemen tegelijkertijd op één machine te laten werken.
Toonaangevende software voor spreadsheets en gegevensanalyse. Doorgaans gebundeld met Microsoft Office.
Jira is de populairste software-ontwikkelingstool die wordt gebruikt door flexibele teams. Miljoenen kiezen Jira om geweldige producten te plannen en te bouwen. Probeer het gratis! Meer informatie over Jira
Software die ontwikkelaars voorziet van gerichte chatberichten, aangepaste content van meldingen en onbeperkte rapportage van evenementen.
Cloudgebaseerd virtualisatieplatform dat ondernemingen helpt met gegevensconsolidatie, infrastructuurbeveiliging en ondersteuning op afstand.
Een reeks samenwerkingsproducten voor teams en kleine bedrijven. Webconferenties, bestandsdeling en planning in de cloud.
Een geïntegreerd pakket met toepassingen omvat e-mail, agenda en adresboek die 24/7 toegankelijk zijn via internet.
Veilige en aanpasbare rekencapaciteit in de cloud. Start toepassingen wanneer dat nodig is zonder voorafgaande verplichtingen.
Een cloud die is gebouwd voor ontwikkelaars.
OCI is een compleet cloudinfrastructuurplatform dat alle diensten heeft die je nodig hebt om al je IT te migreren, te bouwen en uit te voeren.
Online oplossing voor objectopslag waarmee bedrijven en ontwikkelaars kritieke gegevens kunnen opslaan, archiveren en analyseren.