Verken alternatieven voor Rallyware die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Rallyware om te bepalen of er concurrenten zijn voor Rallyware die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Flexibele en samenwerkende, op vaardigheden gebaseerde oplossing voor leer- en talentbeheer, waarmee iedereen zijn/haar vaardigheden objectief kan verzamelen en delen.
eloomi is een gebruiksvriendelijk en intuïtief leermanagementsysteem. Verbeter je vaardigheden en deel kennis met behoud van betrokkenheid.
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
SkyPrep is gespecialiseerd in het automatiseren en overzetten van elk aspect van je medewerkerstraining naar een online platform, eenvoudig en zonder gedoe.
niikiis is configureerbare alles-in-één software voor werknemerservaringen voor kleine en middelgrote bedrijven.
SIT Alemira is er om je leerlingen betrokken te maken, je cursussen te schalen en je te helpen je trainingsdoelen te bereiken. Meer informatie over Alemira
Vergroot de betrokkenheid van leerlingen en het behoud van kennis in het hoger onderwijs en bedrijfstrainingen.
Software voor mentoring en leren van Qooper om je werknemers te omringen met de juiste mentoren, collega's, groepen en middelen voor een betere carrière.
Het ultieme platform om online cursussen te creëren, op de markt te brengen en te verkopen vanaf je eigen website. Meer informatie over LearnWorlds
Prijswinnend LMS dat cursisten en beheerders waarderen. Train je werknemers, klanten en partners met gemak. E-comm, SSO en sociale functies. Meer informatie over Absorb LMS
The Academy LMS levert onweerstaanbare leerervaringen, ongekende betrokkenheid en ongelooflijke zakelijke impact. Start vandaag nog.
Emply is een alles-in-één HR-platform ontworpen om elk aspect van HR, workforce management & employee experience te stroomlijnen.
Oplossing voor het beheer van klaslokalen die is ontworpen voor studenten en docenten met functies zoals analyse, realtime beoordeling en bibliotheken.
Cloudgebaseerde loonadministratie, HR, werving, onboarding, leren, prestatie, opvolging, beloning, roostering, enquêtes, beloningen en meer.
Het WeSchool-platform helpt organisaties en docenten om effectievere leerervaringen te creëren door middel van eenvoudige en slimme technologie.