Verken alternatieven voor OneDrive die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor OneDrive om te bepalen of er concurrenten zijn voor OneDrive die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Biedt een webgebaseerd beheerdersdashboard, automatische back-up, back-upplanning (voor Windows) en een functionaliteit voor verschillende bestandsversies.
Toepassing voor het ontwerpen van enquêtes waarmee je aanpasbare formulieren kunt creëren die tussen voorbeelden kunnen worden gedeeld met een web-URL.
Oplossing voor bestandsoverdracht met elegante achtergronden en aanpasbare e-mails die 100 GB aan gegevens kunnen opslaan en 20 GB kunnen overbrengen.
Online oplossing voor objectopslag waarmee bedrijven en ontwikkelaars kritieke gegevens kunnen opslaan, archiveren en analyseren.
Een reeks samenwerkingsproducten voor teams en kleine bedrijven. Webconferenties, bestandsdeling en planning in de cloud.
NAS-invoegtoepassing waarmee meerdere VM's kunnen worden gemaakt en uitgevoerd en VM's kunnen worden hersteld via snapshot-technologie.
Een geïntegreerd pakket met toepassingen omvat e-mail, agenda en adresboek die 24/7 toegankelijk zijn via internet.
Amazon Simple Storage Service (S3) is een platform voor het opslaan van objecten in de cloud dat is gebouwd voor veilige en eenvoudige gegevensverzameling, opslag en analyse.
Cloudgebaseerde oplossing waarmee bedrijven e-mails over meerdere gebruikersaccounts kunnen verzenden, ontvangen, organiseren, vertalen en plannen.
Box is een modern platform voor contentbeheer dat transformeert hoe organisaties werken en samenwerken om sneller resultaten te bereiken.
Veelzijdige oplossing die back-ups biedt voor meerdere apparaten, inclusief servers en mobiele apparaten, via één account.
Dropbox Business is de veilige oplossing voor het delen en opslaan van bestanden – geliefd bij werknemers en vertrouwd door IT-beheerders. Ga vandaag nog gratis aan de slag!
Webgebaseerde opslagoplossing met beveiligde gegevensoverdracht en ijzersterke codering die je documenten veilig houdt.
Platform voor bedrijfscontinuïteit dat bedrijven van elke omvang helpt bij het uploaden en delen van foto's en bij het beheren van de opslagbeveiliging.
Cloud Platform is een set van modulaire cloudgebaseerde diensten waarmee je alles kunt maken, van eenvoudige websites tot complexe toepassingen.