Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Beste 15 alternatieven voor Teachlr Organizations

Verken alternatieven voor Teachlr Organizations die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Teachlr Organizations om te bepalen of er concurrenten zijn voor Teachlr Organizations die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Kajabi is de alles-in-één tool die is gemaakt om ondernemers, influencers en experts in staat te stellen hun volledige online aanwezigheid te beheren.
Maak je eigen cursuswebsite en regel je branding, studentgegevens, berichten en prijsstelling allemaal vanaf één plek.
Thinkific is een alles-in-één online cursusplatform dat experts en docenten in staat stelt om snel geweldige cursussen te creëren en te leveren op hun eigen sites.
Gratis online leerbeheersysteem dat docenten van over de hele wereld een open source-oplossing biedt voor e-learning.
Rekenblokken is een cloudgebaseerd leerplatform voor wiskunde voor leerlingen.
Houd je trainingsrecords, vereisten en naleving bij met Training Manager 2016. Print personeelsafschriften en statusrapporten.
Prijswinnend LMS dat cursisten en beheerders waarderen. Train je werknemers, klanten en partners met gemak. E-comm, SSO en sociale functies. Meer informatie over Absorb LMS
SIT Alemira is er om je leerlingen betrokken te maken, je cursussen te schalen en je te helpen je trainingsdoelen te bereiken. Meer informatie over Constructor
Het ultieme platform om online cursussen te creëren, op de markt te brengen en te verkopen vanaf je eigen website. Meer informatie over LearnWorlds
SkyPrep is gespecialiseerd in het automatiseren en overzetten van elk aspect van je medewerkerstraining naar een online platform, eenvoudig en zonder gedoe. Meer informatie over SkyPrep
Het meest bruikbare, aanpasbare en betrouwbare leerplatform (met 99,9% uptime) voor universiteiten en K-12-scholen.
niikiis is configureerbare alles-in-één software voor werknemerservaringen voor kleine en middelgrote bedrijven.
Flexibele en samenwerkende, op vaardigheden gebaseerde oplossing voor leer- en talentbeheer, waarmee iedereen zijn/haar vaardigheden objectief kan verzamelen en delen.
Eurekos is het geprefereerde LMS voor klanteducatie en bedrijfstrainingen. E-commerce. Auteurstool. Sterke beheerder. 100+ talen.
Vergroot de betrokkenheid van leerlingen en het behoud van kennis in het hoger onderwijs en bedrijfstrainingen.