Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Beste 15 alternatieven voor CapturePoint

Verken alternatieven voor CapturePoint die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor CapturePoint om te bepalen of er concurrenten zijn voor CapturePoint die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Oplossing voor documentbeheer die het vastleggen, ophalen en verspreiden van bedrijfsinformatie vereenvoudigt.
Rayven is een codevrij platform voor het gebruik van speciaal ontwikkelde oplossingen voor IOT, machine learning en voorspellende analyses.

AIDA

door Technology & Cognition LAB

AIDA haalt informatie uit elk document, zonder voorafgaande training, en stelt deze beschikbaar voor elke workflow of eenvoudige archivering.
Ideaal voor bedrijven van elke omvang. Het is een tool voor het maken van formulieren waarmee gebruikers enquêteformulieren kunnen maken en tegelijkertijd inzendingen kunnen beoordelen. Meer informatie over Jotform
Digitaliseer facturen, ontvangstbewijzen, documenten en pdf's om gegevens te extraheren en beoordelingen te automatiseren met Nanonets OCR en Deep Learning.
Door AI aangedreven OCR (Optical Character Recognition) met 99,8% nauwkeurigheid, naadloze integratie en ongeëvenaarde efficiëntie. Transformeer vandaag nog je documentverwerking. Meer informatie over ECIT Digital
App voor lezen, notities maken en documentanalyse die de Editor's Choice van Apple en Microsoft heeft gewonnen, 'PDF-editor met superkrachten, FastCompany'
Kies Grooper - beschikbare, toegankelijke en transparante artificiële intelligentie, ontworpen om realtime inzicht in gegevens te integreren.
AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie! Meer informatie over AFAS Software
Apify is een softwareplatform waarmee vooruitstrevende bedrijven het volledige potentieel van het web op grote schaal kunnen benutten.
Het biedt gebruikers toegang tot een enorm gegevens-ecosysteem en gegevensbeheer, analytics, curve-automatisering en integratie-oplossingen.
Met Suadeo Self Data Services® kunnen gebruikers gedurende de hele levenscyclus autonoom gegevens gebruiken en beheren.
DocuPhase is een compleet browsergebaseerd platform dat ongeëvenaarde efficiëntie en prestaties biedt aan bedrijven over de hele wereld.
Garandeer naleving, automatiseer CAPA's en maak continue verbeteringen met behulp van het mobiele auditplatform van Form.com.
ResearchManager integreert Data Management (EDC, ePRO, RTSM, eConsent) en Clinical Operations (CTMS, eTMF, LIMS, RIMS) naar keuze.