Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Infrrd die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Infrrd om te bepalen of er concurrenten zijn voor Infrrd die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Door AI aangedreven OCR (Optical Character Recognition) met 99,8% nauwkeurigheid, naadloze integratie en ongeëvenaarde efficiëntie. Transformeer vandaag nog je documentverwerking. Meer informatie over ECIT Digital
AI-apps ontsluiten de kracht van AI voor zakelijke gebruikers door leads, aanbevelingen voor de juiste acties en meer te genereren... Meer informatie over Squirro
Rayven is een codevrij platform voor het gebruik van speciaal ontwikkelde oplossingen voor IOT, machine learning en voorspellende analyses.

AIDA

door Technology & Cognition LAB

AIDA haalt informatie uit elk document, zonder voorafgaande training, en stelt deze beschikbaar voor elke workflow of eenvoudige archivering.
Kies Grooper - beschikbare, toegankelijke en transparante artificiële intelligentie, ontworpen om realtime inzicht in gegevens te integreren.
Geavanceerde software voor het vastleggen van documenten voor automatische classificatie van grote volumes, intelligente indexering, handschriftherkenning en nog veel meer.
Thoughtful Automation bouwt en beheert complexe digitale procesautomatisering voor bedrijven die meer werk hebben dan ze kunnen verwerken.
Apify is een softwareplatform waarmee vooruitstrevende bedrijven het volledige potentieel van het web op grote schaal kunnen benutten.
Digitaliseer facturen, ontvangstbewijzen, documenten en pdf's om gegevens te extraheren en beoordelingen te automatiseren met Nanonets OCR en Deep Learning.
Octoparse is moderne software voor het extraheren van visuele webgegevens. Zowel ervaren als onervaren gebruikers gebruiken Octoparse met gemak.
Het biedt gebruikers toegang tot een enorm gegevens-ecosysteem en gegevensbeheer, analytics, curve-automatisering en integratie-oplossingen.
Het platform van Ephesoft maakt gebruik van gepatenteerde, gecontroleerde machine learning om gegevens snel, nauwkeurig en kosteneffectief vast te leggen en te distribueren.