Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Swydo die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Swydo om te bepalen of er concurrenten zijn voor Swydo die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Webgebaseerde app ontworpen om spreadsheets en documenten online op te slaan, te maken en te bewerken. Er zijn sjablonen, grafieken en opmerkingen beschikbaar.
Of je nu een BI-analist bent of een ontwikkelaar, mensen vertrouwen erop dat jij ruwe gegevens kunt omzetten naar krachtige inzichten.
Octoboard helpt bedrijven en marketingbureaus met het creëren van online dashboards, klantportals en het automatiseren van klantrapportages.
Cloudgebaseerde oplossing die helpt bij communicatie met klanten door middel van zakelijke interacties, automatisering, berichten en meer.
Met Power BI Connector voor Jira kun je je Jira-gegevens exporteren naar Power BI en benodigde dashboards bouwen met Jira-gegevens.
Pakket voor social media management en CRM
Oplossing voor gegevensverkenning en analyse combineert modellering, transformaties en afleidingen op dezelfde laag.
Verbeter je klantrapportages met Whatagraph. Creëer moeiteloos gestroomlijnde cross-channel marketingrapportages en vertel boeiende gegevensverhalen. Meer informatie over Whatagraph
Sprout Social biedt oplossingen voor betrokkenheid, publicatie, analyse, luisteren en rapportage op sociale media voor toonaangevende bureaus en merken.
Analyseplatform waarmee bedrijven van elke omvang het gedrag van gebruikers kunnen volgen, marketinginzichten kunnen verkrijgen en meer.
Klipfolio is een cloudgebaseerd platform voor gegevensanalyse waarmee je aangepaste dashboards en rapporten kunt creëren om gegevensgestuurde beslissingen mogelijk te maken.
Helpt bedrijven gegevens te begrijpen met dashboards en rapporten.
Jira is de populairste software-ontwikkelingstool die wordt gebruikt door flexibele teams. Miljoenen kiezen Jira om geweldige producten te plannen en te bouwen. Probeer het gratis! Meer informatie over Jira
Halveer de tijd die je kwijt bent aan PPC, Social Media, analyses, SEM, en SEO-rapportage. Verzamel al je marketinggegevens in één geautomatiseerd rapport.
Software voor reclamebureaus voor rapportage en dashboards op bedrijfsniveau die helpt om tijd te besparen en de communicatie tussen bureau en klant te verbeteren!