Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Bria die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Bria om te bepalen of er concurrenten zijn voor Bria die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Het softphone-platform is ontworpen voor bedrijven van elke omvang en helpt met het plaatsen van audio- en video-oproepen, naast andere functionaliteiten.
Een nieuwe generatie VoIP voor je bedrijf, met virtuele telefoonnummers, cloud PBX en nog veel meer. Bespaar tot 90% op je telefoonrekening!
NewVoiceMedia is de toonaangevende leverancier van cloud contactcentersoftware voor Salesforce en biedt wereldwijd 99,999% betrouwbaarheid.
Audio- en videotelefoon en instant messenger die het delen van schermen ondersteunt voor online presentaties.
Software voor het opnemen van zakelijke gesprekken. Gratis installatie, upgrades en ondersteuning.
3CX is een open standaard IP-telefooncentrale met videovergaderingen, livechat en mobiele apps. Geschikt voor elke bedrijfsgrootte of sector
Voer gesprekken met iedereen via elke desktop, browser, mobiele telefoon of videoapparaat overal ter wereld.
PureCloud maakt klantrelaties eenvoudig. Telefoon, e-mail en chat worden verbonden via één tool voor een betere klantbetrokkenheid.
Hoogwaardige oplossing ontworpen voor verkoop, samenwerking, communicatie, sociale netwerken en workflowbeheer. Meer informatie over Bitrix24
GoToConnect combineert de kracht en betrouwbaarheid van Jive's cloud VoIP-telefoonsystemen met de web.
8x8 is de wereldleider in cloudcommunicatie en heeft meer dan 47.000 bedrijven getransformeerd in meer dan 100 landen.
CloudTalk is een cloudgebaseerd telefoonsysteem voor ondersteunings- en verkoopteams. Dit platform maakt bellen eenvoudig en leuk! Ontvang je GRATIS proefversie vandaag nog! Meer informatie over CloudTalk
Toonaangevend door Google aangedreven cloudgebaseerd callcenter
Callcenteroplossing met ingebouwde realtime bedrijfsanalyse, geavanceerde wachtrijen, controlemodi en nog veel meer.
De oplossing voor expertise op afstand stelt je in staat praktische ondersteuning te bieden op duizenden kilometers afstand.