Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Digify die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Digify om te bepalen of er concurrenten zijn voor Digify die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Verminder risico's door het dealbeheerproces te stroomlijnen en te beveiligen in één gecentraliseerde virtuele dataroom.
Vertrouwd door professionals om grote aantallen gevoelige documenten veilig te delen voor due diligence, naleving en procesvoering.
iDeals VDR maakt het voor investeringsbankiers, advocaten en topmanagers mogelijk om via een beveiligde dealroom vertrouwelijke informatie uit te wisselen en te delen. Meer informatie over iDeals Virtual Data Room
Drooms is de snelste virtuele dataroom ter wereld. Het biedt zeer veilige toegang tot vertrouwelijke documenten.
Kennisbankplatform dat het mogelijk maakt een helpcentrum te creëren via een interface voor eindgebruikers en meerdere integraties van derden. Meer informatie over Document360
Stroomlijn je documentgerelateerde processen voor het schrijven, bewerken, goedkeuren en laten ondertekenen door medewerkers.
Cloudgebaseerde toepassing die is ontwikkeld voor zakelijke communicatie om te helpen bij het beheren van chat, vergaderingen, bestanden delen en meer.
Virtuele datarooms die zijn ontworpen om het potentieel te maximaliseren. Breng orde in de chaos van je organisatie om je bedrijfswaarde te verhogen. Je kunt er gratis mee beginnen. Meer informatie over Ansarada
Diligent Boards is 's werelds toonaangevende oplossing voor het veilig creëren en distribueren van en samenwerken aan materialen voor bestuursvergaderingen.
Webgebaseerde software waarmee je bestanden en foto's kunt openen en delen op pc, Mac, Android en iOS.
Platform voor het delen van bestanden waarmee gebruikers contacten, foto's, video's, presentaties, opnames en meer kunnen opslaan en delen.
Webgebaseerde app ontworpen om spreadsheets en documenten online op te slaan, te maken en te bewerken. Er zijn sjablonen, grafieken en opmerkingen beschikbaar.
De virtuele dataroom die deals veilig en betaalbaar bespoedigt. Het platform wordt voortdurend geoptimaliseerd voor beveiliging, productiviteit en bruikbaarheid.
Een gebruiksvriendelijke virtuele dataroom met een setup van 10 minuten, forfaitaire prijzen en 24/7 support. SecureDocs wordt vertrouwd door bedrijven over de hele wereld.
Cloudgebaseerde en lokale projectmanagementoplossing waarmee bedrijven van elke omvang notities, taken, projecten, databases en meer kunnen beheren.