Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Stencyl die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Stencyl om te bepalen of er concurrenten zijn voor Stencyl die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

3D-gamesysteem ontworpen om games en fangemeenschappen te bouwen en die VR-voorbeeldmodus, tools voor visuele scripting en Twitch-integratie biedt.
Codevrij platform voor het ontwerpen, publiceren en distribueren van games dat kan worden gebruikt door ontwikkelaars en docenten voor informaticaonderwijs.
App- en game-ontwikkelingsplatform waarmee ontwerpers apps kunnen ontwikkelen, bewerken en testen met behulp van verschillende tools en technieken.
Wrike is software voor projectmanagement op ondernemingsniveau met sjablonen, urenregistratie, Gantt-diagrammen, Kanbanborden, rapporten en meer.
Cloud Platform is een set van modulaire cloudgebaseerde diensten waarmee je alles kunt maken, van eenvoudige websites tot complexe toepassingen.
Softwareoplossing voor realtime game- en contentontwikkelaars die helpt bij het creëren van interactieve content voor zowel 2D- als 3D-inhoud.
Pakket voor het ontwikkelen van games die helpt bij het maken van 3D-films, visualisaties, trainingssimulaties, persona-animaties en meer.
Software voor game-ontwikkeling die in de browser wordt uitgevoerd en wereldwijd wordt gebruikt door scholen, indie- en gameontwikkelaars.
Een platformonafhankelijke game-engine die voor iedereen is ontworpen. Uitbreidbaar, snel en gemakkelijk te leren.
Technisch computersysteem dat tools biedt voor beeldverwerking, geometrie, visualisatie, machine learning, datamining en meer.
Multi-platform game-ontwikkelingssysteem met mogelijkheden voor slepen en neerzetten, ingebouwde shader-bewerking, gebruikersbetrokkenheid en realtime analyse.
Helpt C++-ontwikkelaars hun ontwikkelingscyclus te versnellen.
Platformoverschrijdend .NET IDE (Integrated Development Environment) gebaseerd op het IntelliJ-platform en ReSharper. Meer informatie over Rider
Uiterst realistisch weergavesysteem met GPU- en CPU-rendering, modellering, video-editor, vormgeving, simulaties en meer.
Zoho Sprints is een flexibele projectmanagementtool die Scrum-teams helpt bij het plannen en volgen en altijd klaar te zijn voor verandering.

Vind meer software in: