Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor UPshow die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor UPshow om te bepalen of er concurrenten zijn voor UPshow die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Tool voor videobeheer die videohosting mogelijk maakt aan de hand van HD-delen, statistieken en bewerken.
NoviSign is functierijk en gemakkelijk te gebruiken, en is Saas-gebaseerde software voor digitale displays die draait op Chrome OS, Android en Windows.
Een reeks samenwerkingsproducten voor teams en kleine bedrijven. Webconferenties, bestandsdeling en planning in de cloud.
Cloudgebaseerd kantoorpakket van Google dat helpt bij het creëren en bewerken van en samenwerken aan presentaties, die worden gesorteerd op datum en automatisch worden opgeslagen.
Kiosk en interactieve DS-software voor openbare computers en displays. Gebruiksvriendelijk en schaalbaar. Gratis proefversie en klantenondersteuning.
Enplug maakt het eenvoudig om op je displays indrukwekkende content te tonen met een eersteklas open app-markt en krachtig geautomatiseerd contentbeheer.
Met cloudgebaseerde/lokale software voor digitale displays kun je gemakkelijk verschillende schermen beheren. Zeer stabiel en kosteneffectief.
Sinds 2005 helpt FWI klanten om vanuit één platform de juiste informatie op het juiste scherm en op het juiste moment te leveren.
Keuze uit lokale of cloudhosting. Mogelijkheid om je eigen hardware te gebruiken. 120+ gratis apps. Webgebaseerde, gebruiksvriendelijke interface. Probeer het eens uit.
De software voor digitale displays van REACH is een gebruiksvriendelijke oplossing voor slechts $ 30 per maand. Meer dan 400 5-sterren-beoordelingen bewijzen het.
ScreenCloud maakt van je tv's, iPads en andere tablets snel een aantrekkelijke digitale weergave voor je bedrijf of organisatie.
TelemetryTV is een krachtig platform voor digitale displays dat is ontworpen voor de moderne communicator.
Skykit is het meest veilige en schaalbare cloudgebaseerde platform voor het leveren en beheren van content.
Chrome cloudsoftwaredienst voor topondernemingen voor digitale displays, creëer en beheer vanaf overal om overal te bekijken. Geen kosten per apparaat.
Software voor digitale displays met whitelabel-optie