Verken alternatieven voor Kahoot! die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Kahoot! om te bepalen of er concurrenten zijn voor Kahoot! die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Ontworpen om spreadsheets in realtime te creëren, te wijzigen en te delen. Vooraf ontworpen sjablonen, chatten en opmerkingen zijn beschikbaar.
Cloudgebaseerde toepassing die is ontwikkeld voor zakelijke communicatie om te helpen bij het beheren van chat, vergaderingen, bestanden delen en meer.
Toepassing voor het ontwerpen van enquêtes waarmee je aanpasbare formulieren kunt creëren die tussen voorbeelden kunnen worden gedeeld met een web-URL.
Webgebaseerde app ontworpen om spreadsheets en documenten online op te slaan, te maken en te bewerken. Er zijn sjablonen, grafieken en opmerkingen beschikbaar.
Via de innovatieve technologie en diensten helpt Blackboard for Business organisaties een strategisch voordeel te behalen met educatie.
interactief presentatieplatform
Gratis online leerbeheersysteem dat docenten van over de hele wereld een open source-oplossing biedt voor e-learning.
Slido helpt je om het meeste uit je bedrijfs- of teamvergadering te halen met de functies vraag en antwoord, peilingen, brainstormen en quizzen.
Cloudgebaseerd kantoorpakket van Google dat helpt bij het creëren en bewerken van en samenwerken aan presentaties, die worden gesorteerd op datum en automatisch worden opgeslagen.
Toonaangevende software voor spreadsheets en gegevensanalyse. Doorgaans gebundeld met Microsoft Office.
Quizlet biedt docenten verschillende leermaterialen, leermethoden, studiesets en spelletjes in de klas. De software is overal toegankelijk.
Nearpod is een collaboratieve presentatietool waarmee docenten hun leerlingen betrokken kunnen maken en hun gegevens kunnen beoordelen met behulp van mobiele apparaten.
Socrative biedt docenten beoordelingstools zoals activiteiten, quizzen en snelle vragen, maar ook klassentelling en onmiddellijke feedback.
Top Hat is de app die lesgeven leuk en effectief maakt. Top Hat is het platform voor professoren en om de prestaties van studenten te beoordelen.