Verken alternatieven voor Fitmanager die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Fitmanager om te bepalen of er concurrenten zijn voor Fitmanager die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

MINDBODY maakt het gemakkelijk voor jou, je stylisten en je salonpersoneel om afspraken te plannen, bij te werken of te verwerken, allemaal vanuit één scherm. Meer informatie over Mindbody
Zenoti is geweldige cloudsoftware voor salons, spa's en kuuroorden.
Persoonlijke trainingsoftware geliefd bij 75.000 fitnessbedrijven over de hele wereld. Betrek je leden en verhoog de inkomsten met online training.
Gebruik de software en apps van Vagaro Salon om reserveringen aan te nemen, betalingen te verwerken, herinneringen te verzenden en je bedrijf te promoten. Startprijs: $ 25 per maand.
Oplossing voor online boeken, resourceplanning, het genereren van leads en rapportage voor fitnessstudio's.
Gebruiksvriendelijke software voor sportscholen ontworpen voor allerlei soorten sportscholen, bootcamps en fitnessstudio's.
De complete software voor het beheer van individuele fitnessclubs en sportscholen: beheer lidmaatschappen, roosters, boekingen en betalingen op een slimme manier.
Ledenbeheersoftware voor sportscholen met betalingsverwerking, geïntegreerde websites, aanwezigheidsregistratie, planning, automatisering en meer.
PTminder is een online platform voor bedrijfsvoering dat is ontworpen voor personal trainers, studio's en zelfstandige sportscholen.
Virtuagym is marktleider in innovatieve alles-in-één fitnessoplossingen. Van de kleinste studio tot de grootste keten, wij hebben alles in huis.
TeamUp haalt de complexiteit uit het starten en runnen van een fitness-school, -box of -studio.
Meer dan 20.000 organisaties gebruiken SportsEngine HQ om nieuwe leden te vinden, fondsen te werven, kledingwinkels te lanceren en ledenvergoedingen te innen.
Gymcatch helpt eigenaren van fitnessbedrijven tijd te besparen, de omzet te verhogen en een geweldige klantenservice te bieden.
Een modern, gebruiksvriendelijk en intuïtief systeem om je fitnesscentrum te runnen.
Alle tools die je nodig hebt om je organisatie vanaf één plek te runnen.

Vind meer software in: