Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Momoyoga die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Momoyoga om te bepalen of er concurrenten zijn voor Momoyoga die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Medewerkersbetrokkenheidssoftware voor bedrijven die het welzijn van teams helpt volgen via analyses, feedbackoefeningen, enz.
Volledig geïntegreerd platform met online boekingen, aangepaste apps, personeelsplanning, het genereren van leads en rapportage voor yogastudio's.
Beheer lidmaatschappen en ontheffingen, neem 24/7 reserveringen aan, verwerk moeiteloos betalingen, stuur marketing e-mails en voer rapporten uit. Begint bij $ 25/maand.
Online reserveringssysteem met herinneringen voor alle yogastudio's! Laat klanten zelf online afspraken maken – Inclusief gratis versie.
Platform voor het automatiseren van boekingen, gebouwd voor sport-, fitness- en wellnessbedrijven.
Zeg maar ''Om'' tegen deze zeer vriendelijke planningssoftware. Automatiseer de boekingen, annuleringen, herinneringen en betalingen van je klanten. Meer informatie over Acuity Scheduling
Mobiele app voor trainers en instructeurs. Planning, klantvolgsysteem, voortgangsbewaking, betalingsregister. Geen abonnementskosten.
Eversports Manager-software biedt een alles-in-één systeem met alle functies van inchecken tot online betalingen. Meer informatie over Eversports Manager
Met Doodle kunnen drukke professionals zich concentreren op hun echte werk doordat het uitvoeren van tijdrovende taken, zoals het plannen en organiseren van vergaderingen, snel en gemakkelijk wordt.
FitogramPro is een eenvoudige gratis oplossing voor het verkrijgen van online boekingen, het ontvangen van betalingen en het runnen van je yogastudio.
Webgebaseerde oplossing die clubbeheer biedt via lidmaatschapsbeheer, planning, registratie, online betalingen en meer.
MINDBODY-software voor yogastudio's vereenvoudigt je studiobeheer: je kunt je klassen plannen, je succes bijhouden en betalingen verwerken, allemaal op één plek.
Flexibel systeem maakt het gemakkelijk om betalingen te organiseren en verwerken voor klassen, cursussen, workshops en evenementen voor alle soorten activiteiten.
Yogastudio-software met mobiele apps, retail, cadeaubonnen, planning, geïntegreerde websites, automatisering, rapportage en meer!
Handig en flexibel boekingssysteem met automatische bevestigingen, herinneringen, online boeken, mobiele toegang en meer.