Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Momoyoga die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Momoyoga om te bepalen of er concurrenten zijn voor Momoyoga die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Medewerkersbetrokkenheidssoftware voor bedrijven die het welzijn van teams helpt volgen via analyses, feedbackoefeningen, enz.
Ledenbeheersoftware voor sportscholen met betalingsverwerking, geïntegreerde websites, aanwezigheidsregistratie, planning, automatisering en meer.
Met Doodle kunnen drukke professionals zich concentreren op hun echte werk doordat het uitvoeren van tijdrovende taken, zoals het plannen en organiseren van vergaderingen, snel en gemakkelijk wordt.
Platform voor het automatiseren van boekingen, gebouwd voor sport-, fitness- en wellnessbedrijven.
MINDBODY maakt het gemakkelijk voor jou, je stylisten en je salonpersoneel om afspraken te plannen, bij te werken of te verwerken, allemaal vanuit één scherm.
Online boekingssysteem met herinneringen voor alle servicebedrijven! Laat klanten zelf online afspraken maken – Inclusief gratis versie. Meer informatie over SimplyBook.me
Webgebaseerde oplossing die clubbeheer biedt via lidmaatschapsbeheer, planning, registratie, online betalingen en meer.
Virtuagym is marktleider in innovatieve alles-in-één fitnessoplossingen. Van de kleinste studio tot de grootste keten, wij hebben alles in huis. Meer informatie over Virtuagym
Automatiseer de boekingen, annuleringen, herinneringen en betalingen van je klanten met behulp van deze zeer gebruiksvriendelijke online planningssoftware. Meer informatie over Acuity Scheduling
FitogramPro: een simpele gratis oplossing voor het krijgen van online boekingen, ontvangen van betalingen en het draaien van je studio.
Mobiele app voor trainers en instructeurs. Planning, klantvolgsysteem, voortgangsbewaking, betalingsregister. Geen abonnementskosten.
Gebruik de software en apps van Vagaro Salon om reserveringen aan te nemen, betalingen te verwerken, herinneringen te verzenden en je bedrijf te promoten. Startprijs: $ 25 per maand.
Oplossing voor online boeken, resourceplanning, het genereren van leads en rapportage voor fitnessstudio's.
Eversports Manager-software biedt een alles-in-één systeem met alle functies van inchecken tot online betalingen. Meer informatie over Eversports Manager
Flexibel systeem maakt het gemakkelijk om betalingen te organiseren en verwerken voor klassen, cursussen, workshops en evenementen voor alle soorten activiteiten.