Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Trevor.io die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Trevor.io om te bepalen of er concurrenten zijn voor Trevor.io die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Als de vertrouwde leider op het gebied van analyse, helpt Tableau mensen en organisaties meer datagestuurd te werk te gaan. Meer informatie over Tableau
Cloudgebaseerde oplossing die gebruikers business intelligence-tools biedt om gegevensbronnen te doorzoeken en visuele dashboards te maken.
Sisense levert snelle, volledige analyses van grote en verspreide gegevenssets en maakt eenvoudige verkenning van complexe gegevens mogelijk.
De snelste manier om interne apps te bouwen.
Analyses die iedereen waardeert. Verkennen en delen van gegevens. Rapporten en inzichten voor elke afdeling.
Een uitgebreid bedrijfsanalyse- en mobiliteitsplatform dat een volledig scala aan analytische en rapportagemogelijkheden biedt.
Gegevensvisualisatie en -analyse die gepersonaliseerde, interactieve gegevensvisualisaties, rapporten en dashboards op basis van self-service mogelijk maakt.
Waar de dashboards van vandaag falen, levert Yellowfin resultaten. Ontdek, ontwikkel inzicht en handel sneller. Bereik het Waarom sneller.
Adverity is een toonaangevende tool voor business intelligence waarmee bedrijven de complexiteit kunnen verminderen en betere beslissingen kunnen nemen.
Het creëren en publiceren van KPI-dashboards is nog nooit zo eenvoudig geweest. Combineer alle gegevens, vanuit elke bron en maak aantrekkelijke dashboards.
Of je nu een BI-analist bent of een ontwikkelaar, mensen vertrouwen erop dat jij ruwe gegevens kunt omzetten naar krachtige inzichten.
Cloudgebaseerde geïntegreerde analysetool die bedrijven helpt bij het beheren van gegevensvermenging, integratie, visualisatie en meer.
Het is een geweldige UX-monitoringtool (User Experience) en het is ook een alles-in-één realtime, 24x7, big data platform voor APM (Application Performance Management), BPM (Business Process Management), RUM (Real User Monitoring) en automatisering.
Wacht niet langer op analyses. AnswerRocket genereert snelle, diepgaande inzichten met behulp van natuurlijke taalverwerking en AI-gestuurde automatisering.
Eenvoudige bedrijfsinformatie- en rapportagedashboards voor kleine en middelgrote bedrijven. Houd de juiste statistieken bij. Versnel je groei.