Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Tokeet die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Tokeet om te bepalen of er concurrenten zijn voor Tokeet die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Smoobu is webgebaseerde software die een effectief beheer van je vakantiewoning mogelijk maakt. Meer informatie over Smoobu
Krijg de vrijheid om je eigen verbluffende website voor e-commerce te maken, precies zoals jij het wilt – en helemaal gratis.
Lodgify is de eenvoudigste manier om een vakantiewoningwebsite te bouwen, online creditcardbetalingen te accepteren en al je reserveringen te beheren. Meer informatie over Lodgify
Webgebaseerde software boordevol functionaliteiten om je vakantiewoningen te beheren en op de markt te brengen. Voordelig en gebruiksvriendelijk.
Vastgoedbeheer op korte termijn is moeilijk. De end-to-end-oplossing van Guesty maakt het gemakkelijk. Meer informatie over Guesty
Smartbnb is het automatiseringssysteem dat meer dan 75.000 vakantieverblijven wereldwijd aanstuurt en helpt om een persoonlijke gastervaring op schaal te bieden.
Verhoog je online omzet met een krachtige kanaalbeheerder voor exploitanten van hotels, bed en breakfasts, motels, appartementen en resorts.
eviivo is een probleemloos softwarepakket voor het beheren van gasten, boekingen en OTA's, en is bestemd voor iedereen met kamers om te verkopen en een verhaal te vertellen.
iGMS is de best beoordeelde software voor de verhuur van vakantiewoningen die gastenberichten, recensies, prijzen, rapportage en meer automatiseert. Gratis proefperiode van 14 dagen.
De meest populaire software voor verhuur van vakantiewoningen ter wereld voor professionals! Synchroniseer en beheer al je kanalen, woningen, reserveringen en taken via één platform. Meer informatie over Hostaway
Mobielgerichte automatiseringstool voor professionele Airbnb-hosts. Kanaalbeheerder, geautomatiseerde berichten, geïntegreerde inbox, beheer van teamleden. Meer informatie over Guesty For Hosts
RMS heeft drie hoofdonderdelen: 1. Campingbeheersysteem 2. Realtime reserveringen vanaf je website 3. Verkooppuntsysteem
Online systeem voor boekingen en gastenbeheer dat het traceren van reserveringsbronnen, groepsreserveringen en een kalender met herinneringen biedt.
Software voor vastgoedbeheer en gastervaringen voor beheerders van kortetermijnverhuur die hun bedrijf willen laten groeien.
De enige hoogwaardige vastgoedbeheersoftware met uitgebreide functies, modern gebruiksgemak en onweerstaanbare waarde in één.