GoSkills alternatieven

Bekijk alternatieven voor GoSkills die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor GoSkills om te bepalen of er andere opties zijn voor GoSkills die je ook zou kunnen overwegen.

Tovuti is an all-in-one eLearning platform that empowers companies of all kinds to activate the potential of their organization.
Een bekroond LMS voor bedrijven die voor elk doeleinde online cursussen willen ontwikkelen in slechts een paar klikken, zelfs zonder ervaring. Meer informatie over TalentLMS

EdApp

door EdApp Microlearning

(0 reviews)
Mobiel LMS met sjabloonbibliotheek, pushmeldingen en analyses ontworpen voor microlearning.
Reduce training costs, onboard faster, and get more out of your workforce. Disprz improves your employee productivity on daily basis.
Using brain science, adaptive learning, and gamification, Trivie dramatically improves workforce learning and communication.

OttoLearn Microlearning

door Neovation Learning Solutions

(0 reviews)
Dagelijkse versterkende training door Agile microlearning.
Train werknemers, partners en klanten op een effectieve manier met een innovatieve LMS die een verbeterde leerervaring oplevert.
Het SAP Litmos-leerplatform stelt duizenden bedrijven wereldwijd in staat om in het moment trainingen te geven. Meer informatie op de website van Litmos.
Webinar-oplossing die is ontworpen om je te helpen gekwalificeerde leads te genereren, klanten te behouden en effectieve presentaties te geven. Meer informatie over GoToWebinar
Prijswinnend LMS dat cursisten en beheerders waarderen. Train je werknemers, klanten en partners met gemak. E-comm, SSO en sociale functies. Meer informatie over Absorb LMS
Het LMS van Cornerstone is 24/7 beschikbaar, mobielvriendelijk en stelt werknemers in staat hun vaardigheden en kennis op hun eigen tijd te vergroten.
Het Thought Industries-platform helpt lerende bedrijven om inkomsten te vergroten en hun online trainingsactiviteiten te schalen.
Intellum helpt grote merken en snelgroeiende bedrijven bij het verhogen van de omzet en het verlagen van de ondersteuningskosten door middel van onderwijs.
Gebruik je video's om de vaardigheden van je belangrijkste doelgroepen te vergroten - eenvoudig, snel, goedkoop en met een hoge zakelijke waarde. Meer informatie over uQualio

KloudLearn

door KloudLearn

(0 reviews)
Modern learning platform with simple course creation, collaborative features and built in live-streaming.