Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor GoSkills die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor GoSkills om te bepalen of er concurrenten zijn voor GoSkills die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

SkyPrep is gespecialiseerd in het automatiseren en overzetten van elk aspect van je medewerkerstraining naar een online platform, eenvoudig en zonder gedoe. Meer informatie over SkyPrep
Eurekos is een toonaangevende klantspecialist en biedt innovatieve oplossingen voor bedrijven/non-profitorganisaties met behoefte aan externe training Meer informatie over Eurekos
Het ultieme platform om online cursussen te creëren, op de markt te brengen en te verkopen vanaf je eigen website. Meer informatie over LearnWorlds
Oplossing ontworpen om de manier waarop bedrijven hun werknemers, partners en klanten trainen te optimaliseren.
Prijswinnend LMS dat cursisten en beheerders waarderen. Train je werknemers, klanten en partners met gemak. E-comm, SSO en sociale functies.
Het SAP Litmos-leerplatform stelt duizenden bedrijven wereldwijd in staat om in het moment trainingen te geven. Meer informatie op de website van Litmos.
The Academy LMS levert onweerstaanbare leerervaringen, ongekende betrokkenheid en ongelooflijke zakelijke impact. Start vandaag nog.
Het meest bruikbare, aanpasbare en betrouwbare leerplatform (met 99,9% uptime) voor universiteiten en K-12-scholen.
Beheer online trainingen! Geef cursussen aan lerenden en volg hun vorderingen met een ongelofelijk gemakkelijk te gebruiken LMS.
Gratis online leerbeheersysteem dat docenten van over de hele wereld een open source-oplossing biedt voor e-learning.
Krachtig digitaal leren dat bedrijven helpt de betrokkenheid te vergroten, de tijd tot aan de prestaties te verkorten en de retentie te vergroten.
eloomi is een gebruiksvriendelijk en intuïtief leermanagementsysteem. Verbeter je vaardigheden en deel kennis met behoud van betrokkenheid.
Vergroot de betrokkenheid van leerlingen en het behoud van kennis in het hoger onderwijs en bedrijfstrainingen.
Intellum helpt grote merken en snelgroeiende bedrijven bij het verhogen van de omzet en het verlagen van de ondersteuningskosten door middel van onderwijs.
Gebruik je video's om de vaardigheden van je belangrijkste doelgroepen te vergroten - eenvoudig, snel, goedkoop en met een hoge zakelijke waarde.