Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor GoReminders die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor GoReminders om te bepalen of er concurrenten zijn voor GoReminders die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Clio biedt een krachtige reeks tools om moderne juridische professionals te helpen bij het runnen, uitbreiden en beheren van hun bedrijven, van intake tot factuur. Meer informatie over Clio
Automatiseer de boekingen, annuleringen, herinneringen en betalingen van je klanten met behulp van deze zeer gebruiksvriendelijke online planningssoftware. Meer informatie over Acuity Scheduling
Collaboratieve visuele plannings- en afsprakensoftware om alle soorten bronnen te volgen, robuust en gebruiksvriendelijk. Meer informatie over Visual Planning
Online afsprakenplanning gemakkelijk gemaakt. De ideale tool voor kleine bedrijven.
Alles-in-één managementsoftware ontworpen voor kleine bedrijven
Square POS is een volledige point-of-sale-oplossing met verscheidene programma's, van het volgen van verkoop en voorraad tot uitgebreide analyses.
Clover is een alles-in-één verkooppunt- en betalingssysteem en integreert de functionaliteiten van een kassa, betaalterminal en POS-systeem.
Het aantal no-shows wordt met 98% verlaagd. Configureer vcita om klanten geautomatiseerde afspraakherinneringen te sturen via e-mail of sms.
De webgebaseerde oplossing voor online boeken en beheer. Creëer uw eigen boekingspagina en ervaar het intuïtieve beheer van uw middelen. Vermijd no-shows en dubbele boekingen.
Gebruik de software en apps van Vagaro Salon om reserveringen aan te nemen, betalingen te verwerken, herinneringen te verzenden en je bedrijf te promoten. Startprijs: $ 25 per maand.
Populairste marketingplatform voor het MKB! GRATIS marketingdemo
Geen commissies op boekingen, geen consumentenkosten. Vaste abonnementen vanaf $ 39,95 per maand. Verhoog moeiteloos je omzet.
Online boekingssysteem met herinneringen voor alle servicebedrijven! Laat klanten zelf online afspraken maken, 24/7 – Inclusief gratis versie.
Online boeken, plannen, genereren van leads, klantbehoud, rapportage en voordelige handelsverwerking voor elk bedrijf.
Online afspraakherinneringen gemakkelijk gemaakt!