Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor GoReminders die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor GoReminders om te bepalen of er concurrenten zijn voor GoReminders die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Clover is een alles-in-één verkooppunt- en betalingssysteem en integreert de functionaliteiten van een kassa, betaalterminal en POS-systeem.
Online afsprakenplanning gemakkelijk gemaakt. De ideale tool voor kleine bedrijven.
Beheer en laat je bedrijf groeien met één app die alles doet. Vaarwel eindeloze telefoontjes, vaarwel papierwerk, hallo klantenbinding.
Populairste marketingplatform voor het MKB! GRATIS marketingdemo
Gebruik de software en apps van Vagaro Salon om reserveringen aan te nemen, betalingen te verwerken, herinneringen te verzenden en je bedrijf te promoten. Startprijs: $ 25 per maand.
De webgebaseerde oplossing voor online boeken en beheer. Creëer uw eigen boekingspagina en ervaar het intuïtieve beheer van uw middelen. Vermijd no-shows en dubbele boekingen.
Online boekingssysteem met herinneringen voor alle servicebedrijven! Laat klanten zelf online afspraken maken – Inclusief gratis versie.
Oplossing voor online boeken, resourceplanning, het genereren van leads en rapportage voor fitnessstudio's.
Geen commissies op boekingen, geen consumentenkosten. Vaste abonnementen vanaf $ 39,95 per maand. Verhoog moeiteloos je omzet.
Online planning voor bedrijven gemakkelijk gemaakt.
Met Goldie kun je moeiteloos afspraken plannen en het aantal no-shows verlagen door geautomatiseerde sms-herinneringen te gebruiken, en betalingen voor diensten ontvangen.
Online boekingssysteem waarmee bedrijven afspraken kunnen beheren, betalingen kunnen verwerken, meldingen kunnen ontvangen en agenda's kunnen samenstellen.
Slim planningsproduct dat synchroniseert met je agenda en waarmee je vergaderingen, afspraken en boekingen kunt inplannen.
Collaboratieve visuele plannings- en afsprakensoftware om alle soorten bronnen te volgen, robuust en gebruiksvriendelijk.
Automatiseer de boekingen, annuleringen, herinneringen en betalingen van je klanten met behulp van deze zeer gebruiksvriendelijke online planningssoftware. Meer informatie over Acuity Scheduling