Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Beste 15 alternatieven voor Logsign Unified SO Platform

Verken alternatieven voor Logsign Unified SO Platform die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Logsign Unified SO Platform om te bepalen of er concurrenten zijn voor Logsign Unified SO Platform die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

NinjaOne is een eenvoudige, alles-in-één oplossing voor IT-activiteiten die MSP's en IT-professionals graag gebruiken. Meer informatie over NinjaOne
Neem gegevens op uit multicloud-/lokaal aanwezige implementaties om bedreigingen te detecteren met geavanceerde beveiligingsanalyses, machinaal leren en bedreigingsinformatie. Meer informatie over Splunk Enterprise
Cloudgebaseerde oplossing voor waarneembaarheid waarmee bedrijven op een uniform dashboard de werklast en prestaties kunnen volgen en beheren. Meer informatie over groundcover
Exabeam biedt beveiligingsteams ongekende effectiviteit door hun bestaande beveiligingstools slimmer te maken.
LogicGate is gebruiksvriendelijke, volledig aanpasbare software waarmee je bedrijfsrisico's snel kunt identificeren, beoordelen en verhelpen.
XDR / SIEM verzamelt, archiveert en correleert uw gebeurtenissen en waarschuwt u om uw besluitvorming te vergemakkelijken.
Volledig uitgeruste software voor netwerkmonitor, servermonitor, schijfmonitor en logboekbeheer voor de zuinige IT-professional.
Schakel capaciteiten in zoals eindpuntbescherming, SIEM, vulnerability management, threat hunting en meer, allemaal binnen één console.
Cohesity luidt een nieuw tijdperk van gegevensbeheer in, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om een back-up te maken van gegevens en ze te beheren en moeiteloos te extraheren.
Tool voor gedragsanalyse om zwakke signalen en afwijkingen in informatiesystemen te detecteren met behulp van forensisch onderzoek en uitgebreide onderzoeksalgoritmen.
LogicManager is een alles-in-één ERM (Enterprise Risk Management)/GRC-platform dat klanten in alle sectoren ondersteunt.
Logboekbeheer voor bedrijven met waarschuwingen, rapporten en zoeken.
Hybride SIEM-monitoringoplossing met realtime logboek en gebeurtenislogboek en monitoring van Active Directory, systeemstatus, inventaris en het netwerk.
Software voor contracten, risico's, verzekeringen, claims, incidenten, bedrijfsmiddelen, workflowbeheer met integraties en dashboardrapportage.
Mensvriendelijke VPN voor zakelijke teams. Installatie van 5 minuten. Eenvoudig teamtoegangsbeheer. Werk veilig vanuit huis en externe locaties.