Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Tithe.ly die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Tithe.ly om te bepalen of er concurrenten zijn voor Tithe.ly die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Met Service Cloud bied je snelle en productieve service via de telefoon, e-mail, webchat of social media. Meer informatie over Salesforce Service Cloud
Beheer al je horecazaken met Lightspeed. Verhoog je tafelrotatie, geef je inkomsten een boost en krijg meer inzicht met glasheldere data. Meer informatie over Lightspeed Restaurant
Compleet kerkbeheersysteem. Ontdek waarom zoveel kerken de overstap maken (bijna 10.000 in slechts de afgelopen twee jaar).
easyTithe helpt je de kosten te minimaliseren, zodat je je kerkactiviteiten kunt maximaliseren door online schenkingen te accepteren via het web, sms-berichten, kiosk of een mobiele app.
ShelbyNext | Financials biedt cloudgebaseerde boekhoudsoftware die speciaal is ontworpen voor de unieke behoeften van een kerk.
Gebruiksvriendelijke, krachtige software voor kerkbeheer met lidmaatschap, planner, donaties, boekhouding en salarisadministratie. Desktop en web.
Planning Center maakt geweldige applicaties voor kerken die betaalbaar, krachtig en gemakkelijk te gebruiken zijn op elk apparaat.
Ondersteunt kleine en middelgrote kerken met intuïtieve cloudgebaseerde software voor het organiseren van mensen, groepen, evenementen, bijdragen, en meer.
Het Pushpay-platform is ontworpen om deelname te stimuleren, vrijgevigheid te inspireren en de financiële workflows te vereenvoudigen.
Met Stripe kan je bedrijf moeiteloos online beginnen met het online verzamelen van creditcards. Geen verkopersaccount of gateway nodig.
Square POS is een volledige point-of-sale-oplossing met verscheidene programma's, van het volgen van verkoop en voorraad tot uitgebreide analyses.
PayPal helpt meer dan 17 miljoen bedrijven met betalings- en kredietoplossingen.
De cloudgebaseerde kerksoftware Church Community Builder is ontworpen om leiders in staat te stellen doeltreffender te zijn en het aantal discipelen te vergroten.
Webgebaseerde kerkbeheersoftware met automatisering van de functies voor ledenzorg, contact met bezoekers, inchecken van vrijwilligers en kinderen, en de communicatie.
Presentatiesoftware die speciaal is ontworpen voor kerken.