Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Plesk die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Plesk om te bepalen of er concurrenten zijn voor Plesk die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

NinjaOne is een eenvoudige, alles-in-één oplossing voor IT-activiteiten die MSP's en IT-professionals graag gebruiken. Meer informatie over NinjaOne
Het SolarWinds® N-central® platform voor bewaking en beheer op afstand is ontworpen om complexe IT-netwerken moeiteloos te beheren. Meer informatie over N-central
SolarWinds RMM® is een remote monitoring- en beheerplatform dat ontworpen is om het beheren, onderhouden en beschermen van IT-middelen eenvoudig te maken. Meer informatie over N-sight
Serverback-upoplossing waarmee bedrijven van elke omvang automatisch bedrijfsgegevens kunnen herstellen en beschermen via e-mail en meer.
Krijg de vrijheid om je eigen verbluffende website voor e-commerce te maken, precies zoals jij het wilt – en helemaal gratis.
Cloudron is een complete oplossing om apps op je server te draaien en ze up-to-date en veilig te houden.
Serverbeheeroplossing waarmee hostingproviders hostingaccounts in eigen beheer kunnen beheren.
Cohesity luidt een nieuw tijdperk van gegevensbeheer in, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om een back-up te maken van gegevens en ze te beheren en moeiteloos te extraheren.
RG System is een SaaS IT-managementplatform dat op een uniforme interface RMM, gegevensback-up en -herstel, en eindpuntbeveiligingsfuncties biedt.
Pulseway is een bekroond IT-beheerplatform dat je de volledige controle geeft over alles wat met IT te maken heeft.
Moderne back-upsoftware voor MSP: jouw controlecentrum om gegevens te beschermen.
Configureer een clouddatabase naar zakelijke oplossingen zonder te hoeven programmeren. Bouw prototypes of grote bedrijfstoepassingen.
Duizenden MSP's en kleine IT-afdelingen gebruiken Kaseya VSA-software voor IT-beheer om hun IT te automatiseren. Begin vandaag nog met de gratis proefperiode.
ManageEngine OpManager biedt 5-in-1 geïntegreerde netwerkbeheersoftware voor prestatiebewaking, foutdiagnostiek en probleemoplossing.
Een uitgebreide bedrijfsniveau data back-up en hersteloplossing voor het bieden van krachtige bescherming aan uw volledige bedrijfsworkload.