Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor GetResponse die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor GetResponse om te bepalen of er concurrenten zijn voor GetResponse die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Cloudgebaseerde tool voor e-mailbeheer die bedrijven helpt met het creëren van sjablonen, e-maildistributie en analyse.
Amazon Simple Storage Service (S3) is een platform voor het opslaan van objecten in de cloud dat is gebouwd voor veilige en eenvoudige gegevensverzameling, opslag en analyse.
Een zeer eenvoudige manier om snel je hele online bedrijf op te bouwen (zonder ontwikkelaars, web-designers of systeemintegrators in dienst te nemen)
Maximaliseer automatisch de openingspercentages voor nieuwsbrieven met het SendPulse AI-platform.
Klaviyo is een modern marketingplatform dat e-commercemerken in staat stelt om onbeperkte hoogwaardige relaties op te bouwen via e-mail en sociale media.
ActiveCampaign combineert de kracht van e-mailmarketing, marketing automation en automatisering van verkoop en CRM.
Webgebaseerd platform voor websitemarketing dat bedrijven helpt bij het genereren van leads en omzet via aanpasbare tools.
E-mailmarketingsoftware voor makers die voorwaardelijke content voor verschillende soorten abonnees ondersteunt.
Drip is de eerste e-commerce CRM ter wereld. Ontdek waarom duizenden marketeers afstappen van typische ESP's en meer verkopen met Drip.
Marketing automation in e-commerce voor slimme verkoopgestuurde marketeers die de generieke e-mailmarketingplatforms zijn ontgroeid.
Sender maakt het voor e-commercemarketeers gemakkelijk om effectieve geautomatiseerde marketing-e-mails te verzenden en meer inkomsten te genereren.
Krijg alle tools die je nodig hebt onder één dak om online betere klantrelaties op te bouwen.
Met de krachtige en gemakkelijk te gebruiken e-mailmarketingsoftware van iContact verzend je snel e-mails die hoge prestaties leveren.
EngageBay biedt eenvoudige, betaalbare alles-in-één marketingsoftware om leads te verwerven, betrokken te maken, te onderhouden en af te sluiten.
MailerLite is een dienstverlener op het gebied van e-mailmarketing met aandacht voor eenvoud, uitstekende klantenondersteuning en mooie e-mailontwerpen.