Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Singular die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Singular om te bepalen of er concurrenten zijn voor Singular die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Dreamdata.io is een toonaangevende tool voor B2B-attributie en omzetanalyse. Meer informatie over Dreamdata
Bouw klantenrelaties voor het leven op met gegevensgerichte digitale marketing. Meer informatie over Salesforce Marketing Cloud
Branch is een mobiele technologie die werknemers op uurbasis helpt om financieel te groeien.
Het platform haalt grote hoeveelheden gegevens uit meer dan 300 vooraf gebouwde connectoren, normaliseert ze en zet ze in één aantrekkelijk dashboard.
Met het platform van AppsFlyer kunnen marketeers elke installatie van de app toeschrijven aan de marketingcampagne en de mediabron die de installatie heeft gestimuleerd.
Krijg snelle, eenvoudige rapportage en dashboards over marketingprestaties met merklogo's, geplande e-mailrapporten en CRM-integratie.
Het alles-in-één marketingplatform van Mailchimps helpt kleine bedrijven met slimmere marketing, zodat je sneller kunt groeien.
Krachtige, gebruiksvriendelijke software voor marketing automation die gekwalificeerde leads helpt genereren en marketinguitgaven vertaalt naar omzet.
Adverity is een toonaangevende tool voor gegevensintelligentie waarmee bedrijven de complexiteit kunnen verminderen en betere marketingbeslissingen kunnen nemen.
FullStory helpt bedrijven hun digitale ervaring op verschillende sites en apps te begrijpen, meten en verbeteren.
Rayven is een codevrij platform voor het gebruik van speciaal ontwikkelde oplossingen voor IOT, machine learning en voorspellende analyses.
Hootsuite is het meest gebruikte platform voor het beheer van sociale media, vertrouwd door meer dan 800 bedrijven uit de Fortune 1000.
Gebruik het aanpasbare platform zonder code van monday.com om al je marketingattributie en campagnes te plannen, beheren en benutten.
Registreer gegevens over gebruikersgedrag, segmenteer gebruikers en onderneem vervolgens actie via berichten, enquêtes en peilingen binnen de toepassing.
Autopilot biedt eenvoudige en visuele marketing automation software.