Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Birdeye die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Birdeye om te bepalen of er concurrenten zijn voor Birdeye die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Cloudgebaseerd reputatiebeheersysteem waarmee bedrijven online beoordelingen kunnen monitoren of beheren en kunnen reageren op feedback van klanten.
Software die ontwikkelaars voorziet van gerichte chatberichten, aangepaste content van meldingen en onbeperkte rapportage van evenementen.
Solutionreach biedt de technologie, evenals de expertise over hoe het te gebruiken, om betere zorg te bieden en een meer winstgevende organisatie op te bouwen.
Sprout Social biedt oplossingen voor betrokkenheid, publicatie, analyse, luisteren en rapportage op sociale media voor toonaangevende bureaus en merken.
Software voor het online beheren van reserveringen met directe toegang tot meer dan 97 miljoen gebruikers van Yelp.
Optimaliseer het reviewbeheerproces met een 5-sterrenclassificatiesysteem, automatische plaatsing op sociale media en blokkeermogelijkheden voor negatieve feedback.
Tool voor het beheren van klantbeoordelingen die je helpt contact te leggen en vertrouwen op te bouwen met je klanten.
Weave is een communicatieplatform dat bedrijven helpt contact te leggen met de mensen die ze bedienen.
ReferralCandy is een plug-in voor e-commerce die je helpt meer mond-tot-mondreclame te genereren.
Hiermee kunnen bedrijven realtime feedback over klantervaringen verzamelen: NPS, CX en online beoordelingen op sites die ertoe doen.
Alles-in-één-app voor buitendienstbeheer met volledige functionaliteit om werkzaamheden van elke omvang te runnen en laten groeien. Facturering, betalingen en meer!
Creëer en beheer op je eigen website en mobiele apps pagina's voor elk van je locaties op schaal.
Aanbevelingssoftware die aansluit. Krijg meer klanten met toonaangevende software voor aanbevelingsmarketing die samenwerkt met je bedrijf.
Broadly is een platform voor het genereren van beoordelingen dat lokale bedrijven helpt positieve online beoordelingen te verkrijgen en tegelijkertijd hun reputatie te beschermen.
Alles-in-één managementsoftware ontworpen voor kleine bedrijven