Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor CINC die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor CINC om te bepalen of er concurrenten zijn voor CINC die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Ruim 68.800 klanten in meer dan 100 landen gebruiken de bekroonde software van HubSpot om hun klanten aan te trekken, betrokken te maken en hen te verrassen. Meer informatie over HubSpot Marketing Hub
TigerConnect is een veelgebruikt communicatieplatform voor de gezondheidszorg.
BeyondTrust Remote Support (voorheen Bomgar Remote Support) biedt veilige toegang tot en ondersteuning van elk apparaat of systeem, waar ook ter wereld.
IXACT Contact is eenvoudig te leren en te gebruiken, wordt geleverd met een professioneel ontworpen en geschreven nieuwsbrief voor onroerend goed en eersteklas ondersteuning.
Krachtige technologie die is ontworpen om je te helpen leads te genereren, je vastgoedbedrijf te runnen en kansen om te zetten in gesloten deals.
Wise Agent helpt REALTORS® efficiënter te worden, waardoor ze tijd kunnen besparen en meer geld kunnen verdienen met minder stress.
Alles-in-één managementsoftware ontworpen voor kleine bedrijven
Clientbeheersysteem, toegankelijk vanaf elk apparaat en voorzien van leadbeheer, follow-ups, boeiende inhoud en lijststroomschema
Chime is de oplossing voor CRM, IDX en het genereren van leads die je zoekt. Je hebt een partner in Chime.
HubSpot CRM is de 100% gratis, flexibele en intuïtieve CRM waar je verkoopteam dol op zal zijn.
Een van de eerste schaalbare, allesomvattende platforms voor de moderne makelaardij. kvCORE is ontworpen om je hele bedrijf te ondersteunen vanuit één platform.
Met Sales Cloud laat jij je teams beter presteren door verkooprocessen te automatiseren en administratieve taken weg te nemen.
Software voor customer relationship management met helpdeskticketing en projectmanagement
Ontraport CRM ondersteunt alle online interacties tussen jou en je klanten. Al je tools en gegevens. Alles-in-één-software.