Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor LastPass die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor LastPass om te bepalen of er concurrenten zijn voor LastPass die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Oplossing voor identiteitsbeheer (IAM) en Single Sign-On (SSO) voor bedrijven van elke omvang. Ga direct aan de slag met de gratis proefversie.
Vereenvoudigd eindpuntbeheer voor desktops, servers en mobiele laptops.
Vergeet nooit meer een wachtwoord. Sticky Password logt automatisch in op sites, vult elk formulier in zonder dat je ooit een wachtwoord kwijtraakt.
Wachtwoordbeheerder die speciaal is ontworpen voor groepen, teams en bedrijven. Beheer je gedeelde aanmeldingen op een snelle, gemakkelijke en veilige manier. Meer informatie over TeamPassword
Windows 10 is het nieuwste Windows-besturingssysteem met gestroomlijnde nieuwe functies en energiebesparende methoden waardoor pc's langer kunnen draaien.
Online wachtwoordbeheerder waarmee bedrijven meerdere aanmeldingen per site kunnen beheren, wachtwoorden kunnen delen en verstrekken en klikken om in te loggen.
Cloudcomputingplatform voor het creëren van VM's, het ontwerpen en uitvoeren van webgebaseerde toepassingen, smart client-toepassingen en XML-webservices.
Ping Identity (NYSE: PING) biedt intelligente identiteitsmogelijkheden zoals eenmalig inloggen en meervoudige verificatie voor gebruikssituaties van personeel, klanten en partners.
De meervoudige verificatie van Duo Security geeft je gebruikers via één tik gemakkelijke toegang tot toepassingen, met beveiliging tegen diefstal van inloggegevens.
Toonaangevende software voor spreadsheets en gegevensanalyse. Doorgaans gebundeld met Microsoft Office.
Een reeks samenwerkingsproducten voor teams en kleine bedrijven. Webconferenties, bestandsdeling en planning in de cloud.
Stroomlijn soepel en veilig wachtwoordbeheer en toegangscontrole met NordPass Business. Meer informatie over NordPass Business
Online wachtwoordbeheer voor teams.
Dashlane Business combineert beveiliging op militair niveau en ultiem gebruikersgemak om een probleemloze wachtwoordoplossing te bieden.
KeePass is een gratis, open source, lichtgewicht en gebruiksvriendelijke wachtwoordbeheerder.