Verken alternatieven voor Hive die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Hive om te bepalen of er concurrenten zijn voor Hive die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Smartsheet is een online platform voor de uitvoering van werk dat organisaties van elke omvang in staat stelt om werk te plannen, te beheren, te automatiseren en erover te rapporteren.
Stroomlijnen, plannen en op het goede pad blijven. Eenvoudig urenregistratie, projectmanagement en uitgebreide rapporten betekenen meer tijd voor grote ideeën.
ZenHub maakt agile projectmanagement en productstrategie mogelijk voor enkele zeer innovatieve teams
Asana is de gemakkelijkste manier om al het werk van je team te organiseren en te beheren. Ontdek waarom meer dan 9000 klanten Asana 4,5 van de 5 sterren geven. Meer informatie over Asana
Ruim 68.800 klanten in meer dan 100 landen gebruiken de bekroonde software van HubSpot om hun klanten aan te trekken, betrokken te maken en hen te verrassen. Meer informatie over HubSpot Marketing Hub
ClickUp is één app die alle andere apps vervangt. Het is het werk van de toekomst. ClickUp is de snelstgroeiende app van 2019.
Teamwork maakt werkmanagementtoepassingen voor teams van elke omvang en uit elke sector, zodat je efficiënter, georganiseerd en tevreden kunt werken.
monday.com is een cloudgebaseerd Work OS waar teams hun projecten en dagelijkse werkzaamheden uitvoeren, of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn. Meer informatie over monday.com
GQueues is een toonaangevende taakbeheerder die speciaal is ontworpen voor G Suite. Werk samen met je team om taken te beheren, organiseren en toe te wijzen.
Volg offertes, projecten, resources, taken, urenstaten, marges en facturen. Verbind kantoorpakketten, financiën, CRM, Slack, Trello, Jira. Meer informatie over VOGSY
Kanbanize biedt lean projectmanagementsoftware waarmee bedrijven hun werk op efficiënt wijze kunnen organiseren en beheren en op de hoogte kunnen blijven van elk project.
Wrike is software voor projectmanagement op ondernemingsniveau met sjablonen, urenregistratie, Gantt-diagrammen, Kanbanborden, rapporten en meer. Meer informatie over Wrike
Toonaangevende software voor spreadsheets en gegevensanalyse. Doorgaans gebundeld met Microsoft Office.
De alles-in-één projectmanagementsoftware die één intuïtief platform biedt voor al je zakelijke activiteiten. Rodeo maakt het soepel.
Airtable is de database die iedereen kan gebruiken met een aantrekkelijke spreadsheetinterface.