Verken alternatieven voor Textedly die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Textedly om te bepalen of er concurrenten zijn voor Textedly die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Een uitgebreid dashboard met contactbeheer, mobiele trefwoorden, sms, mms, tekstgesprekken, rapporten en meer.
Hiermee kunnen bedrijven realtime feedback over klantervaringen verzamelen: NPS, CX en online beoordelingen op sites die ertoe doen.
Voor kleine bedrijven en ondernemingen die een virtueel telefoonsysteem nodig hebben om klantenondersteuning vanuit meerdere locaties effectief te beheren.
Software voor het opnemen van zakelijke gesprekken. Gratis installatie, upgrades en ondersteuning.
Cloud contactcenter met praktische AI – integratie van inkomende en uitgaande gesprekken, ACD, IVR, voorspellende nummerselectie, chat, gespreksopname en CRM.
Alle marketingtools, functies en deskundige begeleiding die je nodig hebt om te slagen, allemaal op één plek. Creëer vandaag nog je gratis website.
EZ Texting biedt de slimste, snelste, gemakkelijkste en meest betrouwbare manieren om verbinding te maken met je mobiele publiek.
Hierdoor voelt zakelijke communicatie net zo natuurlijk aan als communiceren met vrienden.
Krachtig, gebruiksvriendelijk sms-marketingplatform. Stuur en ontvang sms-berichten met een korte code van 6-cijfers of schakel je huidige nummer in voor sms.
Twilio biedt eenvoudige API's voor betalen op basis van gebruik aan bedrijven waarmee schaalbare, betrouwbare spraak- en sms-apps voor internet of mobiele apparaten gebouwd kunnen worden.
Sms- en sms-marketingoplossing die bedrijven van elke omvang helpt met berichtenplanning, automatische responders en meer.
Cloudcommunicatieplatform, biedt services via API-integratie en/of een webplatform.
EQUP is een cloudgebaseerd CRM-systeem waarmee je marketing-, verkoop- en factureringsactiviteiten kunt automatiseren.
Verzend bulk-sms-waarschuwingen naar je groep met Mobile Text Alerts.
TapMango is een volledig merkeigen loyaliteitsoplossing en biedt een zeer geavanceerd beloningsprogramma voor detailhandelaars en restaurants.