Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Bindle die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Bindle om te bepalen of er concurrenten zijn voor Bindle die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

edays

door edays Absence Management

Werk slimmer met edays. Beheer op efficiënte wijze alle soorten verlof en afwezigheid, verminder de administratie en verkrijg bruikbare inzichten over mensen. Meer informatie over edays
HRnest verbetert de verlofafhandeling: duidelijke balansoverzichten, vereenvoudigde verzoeken en beleidsnaleving voor uiteenlopende verlofbehoeften. Meer informatie over HRnest
Beheer salarisadministratie, online of in-house, en bespaar geld op urenregistratie, rapporten en verwerking van salarisadministratie.
De enige 100% gratis software voor urenregistratie voor teams.
Jibble is een gratis tijdklok-app voor loonadministratie, aanwezigheid en naleving. Eenvoudig te gebruiken. Voor altijd gratis. Onbeperkt aantal gebruikers.
Timetastic is het gebruiksvriendelijke verlofbeheersysteem dat door meer dan 130.000 mensen wordt gebruikt om hun vakantiedagen te organiseren.
Sage HR van Sage is een bekroonde oplossing voor HR-beheer die het HR-proces vereenvoudigt.
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
Het tijd- en planningspakket aan oplossingen van Synerion voorziet je van alles wat je nodig hebt om werknemers te volgen, bewaken en beheren.
kiwiHR helpt het MKB om vrije tijd en afwezigheden met gemak te beheren. Vanaf ¿ 2,50 per medewerker/maand. Geen kosten vooraf. Probeer het gratis uit.
Cloudgebaseerde tijdklokoplossing die rapporten vooraf invult voor de loonlijst. Werknemers kunnen op hun desktop of mobiele apparaten inklokken.
Deze oplossing helpt bedrijven de kosten te verlagen en de efficiëntie te verbeteren door middel van innovatieve, gebruiksvriendelijke uren- en onkostenregistratie voor facturering en payroll.
Calamari wordt geïntegreerd met Slack, JIRA, G Suite en Office365, waardoor je je HR-dossiers, vakantie en vrije tijd gemakkelijker kunt volgen.
WebHR wordt goed beoordeeld en is leider in Cloud HR. Het helpt je bij het beheren van de belangrijkste activa in je bedrijf - je personeel.
Connecteam's alles-in-één app is krachtig en eenvoudig in gebruik en biedt taakplanning met GPS-statusupdates, ploegendienstnotities en meer.