Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor UMAX die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor UMAX om te bepalen of er concurrenten zijn voor UMAX die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Technologie voor nutsbedrijven met een bestand van 50 tot 500.000 klanten, waaronder CIS (Center for Internet Security), facturatie voor nutsvoorzieningen en boekhouding.
In de cloud of lokale facturerings- en debiteurenoplossing voor water, riool, gas of elektriciteit. Unieke Android-meteruitleessoftware.
Complete, betaalbare, eenvoudig te gebruiken factureringssoftware voor nutsbedrijven in kleine steden en landelijke watersystemen.
Cloudgebaseerde factureringssoftware die je niet hoeft te kopen. Eén lage maandelijkse vergoeding en nooit betalen voor software-updates, onderhoud of ondersteuning.
Gebruiksvriendelijke en betaalbare software-oplossing voor facturering van nutsvoorzieningen voor kleinere nutsbedrijven.
Factureringssoftware voor bestandsbeheer, beheer van achterstallige accounts, uitlezen en beheren van meters, klantbetalingen.
De cloudgebaseerde abonnements- en verbruiksgebaseerde oplossing voor bedrijven van elke omvang.
Factureringssoftware voor nutsbedrijven zoals water, gas, verwarming, elektriciteit, enz. , met klantenwebportal en accounting.
Het helpt bedrijven om betere facturen te genereren voor 50% minder.

Cogsdale

door Harris Computer Systems

(0)
Ontworpen om tegemoet te komen aan de complexe factureringseisen van nutsbedrijven en gemeenten.