Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Decisions die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Decisions om te bepalen of er concurrenten zijn voor Decisions die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Asana voor bedrijfsprocesbeheer. Schaal eenvoudig betrouwbare, foutvrije processen in je hele organisatie. Meer informatie over Asana
SAP S/4HANA, de reeks bedrijfsoplossingen van de volgende generatie, ontworpen om ultieme verfijning te bieden op de meest eenvoudige manier.
Ontwerp geautomatiseerde, gebruiksvriendelijke formulieren en bedrijfsprocessen ter ondersteuning van digitale transformatie.
Blijf flexibel en reageer sneller. Digitaliseer en automatiseer elk bedrijfsproces met behulp van configuratietools voor toepassingen zonder code.
Stelt iedereen in staat om BPM-toepassingen en workflow-apps te bouwen en gedetailleerde rapportage te maken zonder te programmeren.
Een open source platform voor snelle ontwikkeling van toepassingen met weinig of geen code om eenvoudig web-apps voor ondernemingen te bouwen en processen te automatiseren.
monday.com is een intuïtief platform waarmee je op één plek unieke oplossingen kunt creëren voor alle aspecten van je bedrijf.
Caspio is een toonaangevend platform met weinig code voor het bouwen van online databasetoepassingen zonder te hoeven programmeren.
HighGear is het snelste en krachtigste platform zonder code waarmee zakelijke gebruikers snel veilige BPM kunnen ontwerpen, automatiseren en implementeren.
Organiseer en automatiseer terugkerende teamtaken terwijl je eenvoudig de voortgang bijhoudt met Process Street.
Zoho Creator is software voor bedrijfsprocesbeheer waarmee je routinetaken kunt creëren, automatiseren en je gegevens efficiënt kunt beheren.
Je besturingssysteem voor bedrijfsgegevens: verzamel, organiseer en begrijp je gegevens.
ECM-oplossing die geïntegreerd documentbeheer, bedrijfsprocesbeheer en archiefbeheer combineert.
Digitaliseer en schaal de servicelevering van je bedrijfsfunctie door workflows en documenten te automatiseren zonder code.
Wrike is software voor bedrijfsprocesbeheer op ondernemingsniveau met sjablonen, urenregistratie, Gantt-diagrammen, dashboards, rapporten en meer.