Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Solink die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Solink om te bepalen of er concurrenten zijn voor Solink die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Equipment Tracker van Benchmark is een krachtige tool waarmee je een gecentraliseerde digitale opslagplaats voor apparatuurdocumenten kunt creëren. Meer informatie over Benchmark Gensuite Equipment & Op Risk
AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie! Meer informatie over AFAS Software
NetSuite is een top cloud-ERP en biedt de zichtbaarheid en controle om slimme beslissingen te nemen en vol vertrouwen te groeien. Meer informatie over NetSuite
Video-opname en analytics voor CCTV, IP, NVR, webcam: mensen tellen, auto's tellen, tellen in de detailhandel, heatmaps, REST API voor cameragebeurtenissen.
Videobewakingssoftware voor kleine bedrijven met functies zoals een alarmbeheerder en kaartfuncties.
Wrike is software voor projectmanagement op ondernemingsniveau met sjablonen, urenregistratie, Gantt-diagrammen, Kanbanborden, rapporten en meer.
monday.com is een cloudgebaseerd Work OS waar teams hun projecten en dagelijkse werkzaamheden uitvoeren, of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn.
WorkClout centraliseert digitale inspecties, corrigerende maatregelen, veiligheids- en kwaliteitsprocedures, kennisopbouw en gegevensrapportage.
Open source set van geïntegreerde zakelijke toepassingen voor CRM, POS, website, e-commerce, verkoop, accounting, magazijn, HR, project en marketing.
Uitgebreide cloudgebaseerde managementoplossing voor bedrijven. Inclusief boekhouding, CRM, projecten, HR, enz., op elk apparaat.
i-Sight-software voor fysieke beveiliging biedt robuuste functionaliteit, eenvoudige integratie en de best beschikbare gebruikerservaring.
Een geweldige oplossing voor boekhoudsoftware en financieel beheer. Ontworpen voor financiële mensen door financiële mensen
Acumatica is een toonaangevende leverancier van cloud-ERP en cloud-boekhoudsoftware voor kleine en middelgrote bedrijven en non-profitorganisaties.
iLobby vervangt je receptie en voegt een extra niveau van beveiliging en naleving toe, zelfs in sterk gereguleerde faciliteiten.
De software van Resolver voor fysieke beveiliging biedt een end-to-end totaaloplossing voor het reageren op, rapporteren en onderzoeken van incidenten.