Verken alternatieven voor Regiondo die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Regiondo om te bepalen of er concurrenten zijn voor Regiondo die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Online reserveringssoftware voor reis- en activiteitenbedrijven. Het doel is om je te helpen twee keer zoveel boekingen te krijgen met de helft van de moeite.
Beheer je voorraden online, centraliseer de reserveringen, verwerk betalingen en zorg voor een uniforme toegang tot toonaangevende distributiekanalen. Meer informatie over Checkfront
De boekingssoftware van TrekkSoft wordt vertrouwd door duizenden tour- en activiteitenbedrijven in meer dan 130 landen over de hele wereld. Plan een demo!
Rezdy stelt klanten in staat om online boekingen te maken, middelen te beheren en verbinding te maken met een aantal van de grootste reisorganisaties ter wereld. Meer informatie over Rezdy
Geen commissies op boekingen, geen consumentenkosten. Vaste abonnementen vanaf $ 39,95 per maand. Verhoog moeiteloos je omzet.
Bookinglayer is een volledig softwarepakket dat is ontworpen voor kampen en retraites. Verkoop je pakketten online en beheer moeiteloos alle aspecten in detail.
Oplossing voor online boeken, resourceplanning, het genereren van leads en rapportage voor fitnessstudio's.
Online planning voor bedrijven gemakkelijk gemaakt.
Online boekingssysteem met herinneringen voor alle servicebedrijven! Laat klanten zelf online afspraken maken – Inclusief gratis versie. Meer informatie over SimplyBook.me
Klassen- en lidmaatschapsbeheer, registratie, fondsenwerving en communicatie, allemaal in één flexibel en gebruiksvriendelijk cloudgebaseerd systeem.
Online boekingssysteem waarmee bedrijven afspraken kunnen beheren, betalingen kunnen verwerken, meldingen kunnen ontvangen en agenda's kunnen samenstellen.
Populairste marketingplatform voor het MKB! GRATIS marketingdemo
Gebruik de software en apps van Vagaro Salon om reserveringen aan te nemen, betalingen te verwerken, herinneringen te verzenden en je bedrijf te promoten. Startprijs: $ 25 per maand.
EQUP is een cloudgebaseerd CRM-systeem waarmee je marketing-, verkoop- en factureringsactiviteiten kunt automatiseren.
Online systeem voor boekingen en gastenbeheer dat het traceren van reserveringsbronnen, groepsreserveringen en een kalender met herinneringen biedt.