Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Justinmind die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Justinmind om te bepalen of er concurrenten zijn voor Justinmind die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

On-premises UX-tool voor bedrijven die helpt om ontwerpen voor web en mobiel te maken via prototyping, delen, samenwerking en meer.
Maak gratis en binnen enkele minuten je eigen geweldige app!
Populair online whiteboardplatform voor samenwerking waar teams hun werk gedaan krijgen.
Snelle wireframing-software waarmee lean teams kunnen samenwerken, modellen kunnen creëren, versies kunnen besturen en gebruikerstests kunnen uitvoeren.
Axure is de krachtigste manier om te plannen, een prototype te maken en door te geven aan ontwikkelaars, allemaal zonder te programmeren.
Anima is een platform voor ontwerp-naar-code. Het integreert met Figma, Adobe XD en Sketch. Het converteert je ontwerpen naar React, HTML en Vue.
Deze online diagramtoepassing maakt het eenvoudig om professionele diagrammen te creëren en te delen.
ProtoPie is de wijdverbreide geavanceerde prototyping-tool die wordt gebruikt door Google, Meta, Microsoft, BMW, Mercedes en nog duizenden anderen.
Ontwerp, deel en integreer moeiteloos werk van andere diensten en verken de innovatieve tools van MockFlow voor al je ontwerpbehoeften.
Cloudgebaseerd en lokaal platform waarmee bedrijven aangepaste ontwerpen kunnen maken en prototypes kunnen delen met teamleden.
Cacoo is een eenvoudig te gebruiken online diagram- en samenwerkingstool voor het maken van sitemaps, stroomdiagrammen, mindmaps, wireframes, modellen en UML.
Moqups is een visuele samenwerkingstool die whiteboard-, diagram- en ontwerpfuncties combineert in één online app.
Configureer een clouddatabase naar zakelijke oplossingen zonder te hoeven programmeren. Bouw prototypes of grote bedrijfstoepassingen.
Jira is de populairste software-ontwikkelingstool die wordt gebruikt door flexibele teams. Miljoenen kiezen Jira om geweldige producten te plannen en te bouwen. Probeer het gratis! Meer informatie over Jira
InVision is het platform voor digitaal productontwerp dat bedrijven helpt met prototyping, app-ontwerp en samenwerking.