Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Klenty die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Klenty om te bepalen of er concurrenten zijn voor Klenty die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Zoho CRM biedt organisaties een complete oplossing voor de hele levenscyclus van klantenrelatiebeheer. Meer informatie over Zoho CRM
Ruim 68.800 klanten in meer dan 100 landen gebruiken de bekroonde software van HubSpot om hun klanten aan te trekken, betrokken te maken en hen te verrassen. Meer informatie over HubSpot Marketing Hub
Bouw klantenrelaties voor het leven op met gegevensgerichte digitale marketing. Meer informatie over Salesforce Marketing Cloud
SendGrid is het toonaangevende cloudgebaseerde platform voor e-mailbezorging, vertrouwd door meer dan 78.000 van 's werelds snelstgroeiende merken.
E-mail outreach, personalisatie en verkoopautomatisering – op één plek.
Het alles-in-één marketingplatform van Mailchimps helpt kleine bedrijven met slimmere marketing, zodat je sneller kunt groeien.
Koud outreach-automatiseringsplatform
Automatiseer je traject door het verkoopproces en sluit sneller meer deals. Geschikt voor je hele verkoopontwikkelingsteam.
EngageBay biedt eenvoudige, betaalbare alles-in-één marketingsoftware om leads te verwerven, betrokken te maken, te onderhouden en af te sluiten.
Agile CRM is een complete verkoop-, marketing- en servicesuite ontworpen zodat MKB-bedrijven kunnen verkopen zoals de Fortune 500.
Een eenvoudig te gebruiken CRM waarmee je slimmer kunt werken door je verkoopleads en klanten te beheren en bij te houden.
Een intelligente verkoop-CRM die verkopers helpt productiever te zijn, hun verkoop te verhogen en klanten aan te trekken.
Volledig uitgerust digitaal marketingplatform voor marketingbureaus
Magileads is een wereldwijde oplossing voor prospectie via e-mailautomatisering. Het stelt gebruikers in staat om leads te genereren uit het bestand van de leverancier.
ActiveCampaign combineert de kracht van e-mailmarketing, marketing automation en automatisering van verkoop en CRM.