Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Whatagraph die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Whatagraph om te bepalen of er concurrenten zijn voor Whatagraph die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Cloud Platform is een set van modulaire cloudgebaseerde diensten waarmee je alles kunt maken, van eenvoudige websites tot complexe toepassingen.
Adverity is een toonaangevende tool voor gegevensintelligentie waarmee bedrijven de complexiteit kunnen verminderen en betere marketingbeslissingen kunnen nemen. Meer informatie over Adverity
Webgebaseerd rapportage- en analyseplatform - consolideer je marketinggegevens en prestatiestatistieken in één dashboard.
Software voor reclamebureaus voor rapportage en dashboards op bedrijfsniveau die helpt om tijd te besparen en de communicatie tussen bureau en klant te verbeteren!
Ontworpen om spreadsheets in realtime te creëren, te wijzigen en te delen. Vooraf ontworpen sjablonen, chatten en opmerkingen zijn beschikbaar.
Cloudgebaseerd platform voor professionals in SEO en online marketing. Meer informatie over SE Ranking
Rapportage- en monitoringplatform voor online marketeers voor aangepaste en geautomatiseerde rapportage.
Sprout Social biedt oplossingen voor betrokkenheid, publicatie, analyse, luisteren en rapportage op sociale media voor toonaangevende bureaus en merken.
Cloudgebaseerde oplossing waarmee bedrijven dashboardactiviteiten en KPI's kunnen volgen, rapporten kunnen plannen en gegevens kunnen exporteren.
Tool voor management en analyse binnen sociale media met geautomatiseerde sociale klantenservice, concurrentieanalyse, publicatie en rapportage.
Halveer de tijd die je kwijt bent aan PPC, Social Media, analyses, SEM, en SEO-rapportage. Verzamel al je marketinggegevens in één geautomatiseerd rapport.
Helpt bedrijven gegevens te begrijpen met dashboards en rapporten.
Supermetrics is een tool voor rapportage en automatisering waarmee je al je PPC-, SEO- en sociale en web-analyticsgegevens op één plek kunt verzamelen.
Gecentraliseerde suite van SEO-tools met functies zoals zoekwoord- en concurrentonderzoek, link-building, rapportage en meer.
Als de vertrouwde leider op het gebied van analyse, helpt Tableau mensen en organisaties meer datagestuurd te werk te gaan.