Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Landingi die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Landingi om te bepalen of er concurrenten zijn voor Landingi die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Ruim 68.800 klanten in meer dan 100 landen gebruiken de bekroonde software van HubSpot om hun klanten aan te trekken, betrokken te maken en hen te verrassen. Meer informatie over HubSpot Marketing Hub
HubSpot CRM is de 100% gratis, flexibele en intuïtieve CRM waar je verkoopteam dol op zal zijn. Meer informatie over HubSpot CRM
Visuele websitebouwer met slepen en neerzetten-functionaliteit voor het ontwerpen van aangepaste, professionele websites zonder code te hoeven schrijven.
Het alles-in-één marketingplatform van Mailchimps helpt kleine bedrijven met slimmere marketing, zodat je sneller kunt groeien.
Maak gratis een prachtige, professionele bestemmingspagina met Wix.
Divi is een populair WordPress-thema en de ultieme visuele paginabuilder.
Infusionsoft van Keap - voordelig, krachtig alles-in-één-platform voor CRM, verkoop en marketing automation om je bedrijf te laten groeien.
Krijg meer leads en zet je omzet gemakkelijker om met de perfecte leadmagneet. Volledig aanpasbare bestemmingspagina's, zonder dat codering nodig is.
Ontwerpfunctie in vrije vorm voor trechters en bestemmingspagina's met versnelde paginatechnologie, die enorme pagina's binnen 3 seconden laadt, met 0% uitvaltijd.
Webgebaseerd platform voor websitemarketing dat bedrijven helpt bij het genereren van leads en omzet via aanpasbare tools.
Maak binnen enkele minuten landingspagina's, formulieren, quizzen en betalingspagina's.
Maak onbeperkte PRO-bestemmingspagina's en genereer meer traffic, leads en conversies met Elementor, een gratis bouwer van WordPress-bestemmingspagina's.
Bitrix24 is de enige gratis ontwerpfunctie voor bestemmingspagina's (voor zover bekend) die wordt geleverd met een gratis formuliermaker, gratis CRM en gratis e-mailmarketingtools.
Het toonaangevende platform voor bestemmingspagina's waarmee je meer bezoekers omzet in leads, verkopen en klanten zonder een ontwikkelaar.
's Werelds meest populaire software voor het creëren van blogs en websites. Het is open source-software die gratis te gebruiken is.