Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor WebTitan die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor WebTitan om te bepalen of er concurrenten zijn voor WebTitan die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Bevat anti-spyware, anti-phishing, webcontrole, anti-spam en botnetbescherming met mogelijkheden voor beheer op afstand.
Netwerkbeveiligingstool die bedrijven van elke omvang helpt DNS-netwerken te beschermen tegen internetmisbruik, via het web overgedragen malwarebedreigingen en meer.
Cloudgebaseerde software waarmee bedrijven fysieke en virtuele omgevingen kunnen beschermen tegen virussen en massa-malware.
Oplossing voor eindpuntbescherming die beveiligingsbeheer en realtime gegevensverzameling levert voor desktops, virtuele systemen en servers.
NordVPN past sterke codering toe op al je internetverkeer, zodat derden geen inbreuk kunnen maken op je zakelijke communicatie.
Desktop delen, instant messaging en conferenties voor bedrijven, plus de mogelijkheid om onderweg samen te werken vanaf je telefoon.
Toonaangevende antispamfilter voor zakelijke e-mail waarmee je de e-mailstroom kunt beheren, opschonen en beschermen tegen ongewenste e-mail, spam en malware
Biedt flexibele licentieopties om te voldoen aan de beveiligingsbehoeften van je kantoren, datacenters en openbare cloud.
NinjaOne is een eenvoudige, alles-in-één oplossing voor IT-activiteiten die MSP's en IT-professionals graag gebruiken. Meer informatie over NinjaOne
Mensvriendelijke VPN voor zakelijke teams. Installatie van 5 minuten. Eenvoudig teamtoegangsbeheer. Werk veilig vanuit huis en externe locaties.
Commerciële klanten hebben de flexibiliteit om uit meerdere edities te kiezen om aan specifieke zakelijke en technische vereisten te voldoen:
Breng al uw cyberbeveiligingstools samen in één console voor hypergeautomatiseerde realtime remediations, zonder menselijke interactie.
Blijf elke bedreiging een stap voor met geavanceerde en proactieve eindpuntbeveiliging die kwetsbaarheden voorspelt, detecteert en neutraliseert.
Splunk is een aanpasbaar platform voor gegevensanalyse dat gegevens omzet in antwoorden. Meer informatie over Splunk Enterprise
JumpCloud Directory-as-a-Service beheert en verbindt je gebruikers veilig met hun systemen, applicaties, bestanden en netwerken. Meer informatie over JumpCloud Directory Platform