Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor LearnSpeed die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor LearnSpeed om te bepalen of er concurrenten zijn voor LearnSpeed die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Slimme mensen hebben slimme hulpmiddelen nodig. Automatiseer boekingen, herinneringen en betalingen met behulp van deze zeer gebruiksvriendelijke online planningssoftware. Meer informatie over Acuity Scheduling
Yo!Coach is een whitelabel-oplossing om een online platform voor studiebegeleiding te starten. Volledig aanpasbaar en zeer schaalbaar
Laat je leerlingen 24/7 afspraken plannen vanaf elk apparaat, reken af met papierwerk en zeg vaarwel tegen 98% van de no-shows. Gratis proefversie.
Udio is ontworpen voor op lessen gebaseerde studiebegeleidingsbedrijven en helpt je bij het stroomlijnen van workflows, zodat je meer tijd kunt besteden aan het laten groeien van je bedrijf.
Een e-commerceplatform voor verkoop en planning ontworpen om verkoop te stimuleren voor dienstverlenende bedrijven met mobiele en virtuele medewerkers.
Online afsprakenplanning voor tutoring gemakkelijk gemaakt!
Cloudgebaseerde oplossing voor het beheer van studiebegeleiding die docenten helpt met planning, ontwerp van leerplannen en rapportage.
Online boekingssysteem met herinneringen voor docenten. Laat studenten zelf online afspraken maken - inclusief gratis versie.
Hou je bijlesklanten georganiseerd. Automatiseer de saaie taken zoals facturering, bestanden, contracten, afsprakenplanning en meer.
Bedrijfsmanagementsysteem voor studiebegeleiding dat tijdregistratie, planning, salarisadministratie, facturering en matching van studiebegeleiders met studenten biedt.
Software voor lesplanning die het aantal no-shows vermindert en de betrokkenheid van studenten verbetert. Met Zoom, MS Teams en populaire agenda's. Probeer het gratis.
Alles-in-één studiebegeleidingsplatform, ontworpen voor docenten. De virtuele klaslokalen en geïntegreerde beheertools bieden je alles wat je nodig hebt.
Beheersysteem voor bijlesbedrijven voor het beheren van studenten, docenten, roosters, planning, facturering, salarisadministratie en meer.
Plan afspraken, incasseer betalingen, beheer moeiteloos je klanten en 1099's en voer de end-to-end klantervaring voor je bedrijf uit.
Afsprakenplanning is nu aanpasbaar en betaalbaar met aangepaste integraties, betalingsverwerking, wachtlijsten, aangepaste lay-outs en meer.