Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Wireframe.cc die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Wireframe.cc om te bepalen of er concurrenten zijn voor Wireframe.cc die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Software voor het creëren van wireframes en UI-ontwerp die het creëren van en samenwerken aan interactieve modellen mogelijk maakt.
Populair online whiteboardplatform voor samenwerking waar teams hun werk gedaan krijgen.
Eenvoudige landschapsarchitectuursoftware met honderden ingebouwde sjablonen, tools en symbolen. Tekenen en afdrukken op elke schaal.
Axure is de krachtigste manier om te plannen, een prototype te maken en door te geven aan ontwikkelaars, allemaal zonder te programmeren.
Transformeert brainstormideeën, strategisch denken en bedrijfsinformatie in blauwdrukken voor actie.
De snellere, betere en eenvoudigere manier om modellen en wireframes te maken.
Moqups is een visuele samenwerkingstool die whiteboard-, diagram- en ontwerpfuncties combineert in één online app.
Prototyping-tool voor het ontwerpen van prototypes, wireframes en modellen door middel van realtime samenwerking.
Snelle wireframing-software waarmee lean teams kunnen samenwerken, modellen kunnen creëren, versies kunnen besturen en gebruikerstests kunnen uitvoeren.
Cacoo is een eenvoudige online diagramtool om in samenwerking wireframes, modellen, stroomdiagrammen, mindmaps, UML en meer te creëren.
Digitaal samenwerkingsplatform voor productontwikkeling dat de verbinding tussen ontwerpers, ontwikkelaars, QA en product managers automatiseert.
Web-based software voor digitaal storyboard en productontwikkeling. Bevat illustraties, voorbeelden en sjablonen om je eigen illustraties te maken.
Open source GUI-prototyping-tool die door ontwikkelaars en bedrijven wordt gebruikt om wireframes en mockups van sites te maken met behulp van verschillende ingebouwde tools.
On-premises UX-tool voor bedrijven die helpt om ontwerpen voor web en mobiel te maken via prototyping, delen, samenwerking en meer.
InVision is het platform voor digitaal productontwerp dat bedrijven helpt met prototyping, app-ontwerp en samenwerking.

Vind meer software in: