Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor BRIDGE die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor BRIDGE om te bepalen of er concurrenten zijn voor BRIDGE die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Udemy Business helpt bedrijven concurrerend te blijven op de snel veranderende werkplek van vandaag door nieuwe, on-demand leerinhoud aan te bieden.
Een bekroond LMS voor bedrijven die voor elk doeleinde online cursussen willen ontwikkelen in slechts een paar klikken, zelfs zonder ervaring. Meer informatie over TalentLMS
Mobiel platform voor sociaal online leren dat het creëren van cursussen, kennisdeling, samenwerking en training ondersteunt.
LatitudeLearning is ideaal voor OEM's (Original Equipment Manufacturers) die op vaardigheden gebaseerde training nodig hebben die een meetbare zakelijke impact heeft. Sterk op jou afgestemd.
Alles-in-één VOIP-telefoonsysteem met verkoopautomatisering. Inclusief leadbeheer, sms'en en campagnekiezen.
Docebo is een bekroond leerplatform op basis van kunstmatige intelligentie, ontworpen om de prestaties en betrokkenheid van leerlingen te verhogen.
Vind, beheer, betaal en behoud uitzonderlijk talent met de gebruiksvriendelijke software voor HR en de loonadministratie van Paycom, allemaal binnen één toepassing.
Het SAP Litmos-leerplatform stelt duizenden bedrijven wereldwijd in staat om in het moment trainingen te geven. Meer informatie op de website van Litmos.
Flexibele en samenwerkende, op vaardigheden gebaseerde oplossing voor leer- en talentbeheer, waarmee iedereen zijn/haar vaardigheden objectief kan verzamelen en delen.
niikiis is configureerbare alles-in-één software voor werknemerservaringen voor kleine en middelgrote bedrijven.
eloomi is een gebruiksvriendelijk en intuïtief leermanagementsysteem. Verbeter je vaardigheden en deel kennis met behoud van betrokkenheid. Meer informatie over eloomi
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
Vergroot de betrokkenheid van leerlingen en het behoud van kennis in het hoger onderwijs en bedrijfstrainingen.
Emply is een alles-in-één HR-platform ontworpen om elk aspect van HR, workforce management & employee experience te stroomlijnen.
SIT Alemira is er om je leerlingen betrokken te maken, je cursussen te schalen en je te helpen je trainingsdoelen te bereiken. Meer informatie over Constructor