Verken alternatieven voor WellnessLiving die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor WellnessLiving om te bepalen of er concurrenten zijn voor WellnessLiving die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

MINDBODY maakt het gemakkelijk voor jou, je stylisten en je salonpersoneel om afspraken te plannen, bij te werken of te verwerken, allemaal vanuit één scherm. Meer informatie over Mindbody
Ledenbeheersoftware voor sportscholen met betalingsverwerking, geïntegreerde websites, aanwezigheidsregistratie, planning, automatisering en meer.
Gebruik de software en apps van Vagaro Salon om reserveringen aan te nemen, betalingen te verwerken, herinneringen te verzenden en je bedrijf te promoten. Startprijs: $ 25 per maand.
De complete software voor het beheer van individuele fitnessclubs en sportscholen: beheer lidmaatschappen, roosters, boekingen en betalingen op een slimme manier.
Automatiseer de boekingen, annuleringen, herinneringen en betalingen van je klanten met behulp van deze zeer gebruiksvriendelijke online planningssoftware. Meer informatie over Acuity Scheduling
Zendesk stelt bedrijven in staat om uitstekende klantenondersteuning te bieden via meerdere kanalen, waaronder e-mail, chat, telefoon en sms. Meer informatie over Zendesk Suite
Cloudgebaseerde software voor online boeking, planning, verkoop en marketing – alles wat je nodig hebt om je leven gemakkelijker te maken.
Software voor lidmaatschapsbeheer voor boetiek fitnessstudio's die planning, POS, sociale verwijzingen en meer afhandelt.
Infusionsoft van Keap - voordelig, krachtig alles-in-één-platform voor CRM, verkoop en marketing automation om je bedrijf te laten groeien.
Calendly helpt je vergaderingen te plannen zonder vele e-mails heen en weer te sturen.
Ribbon helpt je om je onderwijsinstelling online te zetten met ticketing, planning, lidmaatschappen, videobibliotheken en meer.
Karmasoft is je online, on-screen oplossing voor studiobeheer. Karmasoft helpt je je bedrijf op de markt te brengen. Aantrekken - betrekken - converteren
Textline is een zakelijk sms-platform dat tools biedt voor de workflow voor klantenondersteuning, teamsamenwerking en procesautomatisering.
Met Service Cloud bied je snelle en productieve service via de telefoon, e-mail, webchat of social media. Meer informatie over Salesforce Service Cloud
Virtuagym is marktleider in innovatieve alles-in-één fitnessoplossingen. Van de kleinste studio tot de grootste keten, wij hebben alles in huis. Meer informatie over Virtuagym