Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Beste 15 alternatieven voor Bullhorn ATS & CRM

Verken alternatieven voor Bullhorn ATS & CRM die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Bullhorn ATS & CRM om te bepalen of er concurrenten zijn voor Bullhorn ATS & CRM die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Avionte biedt een moderne oplossing met volledige end-to-end functionaliteit, ontworpen voor administratief, licht industrieel, IT en professionals.
Cloudgebaseerde oplossing waarmee bedrijven zich op sollicitanten kunnen richten, hen beoordelen en sorteren met aanpasbare taakaanbevelingen en berichten.
Aanbieder van door AI gestuurde collaboratieve optimalisatie van de supply chain en geavanceerde oplossingen voor detailhandelsplanning.
Software voor kleine bedrijven om leads, klanteninformatie, contactgeschiedenis, herinneringen en e-mails te beheren.
Geïntegreerde bedrijfsmanagementoplossing die financiële, klantrelatie- en supply chain-processen automatiseert.
Het platform ondersteunt allerlei professionele recruiters. Dankzij de oorsprong in uitzend- en wervingsbureaus, waarderen interne recruiters het platform ook.
Met Sales Cloud laat jij je teams beter presteren door verkooprocessen te automatiseren en administratieve taken weg te nemen. Meer informatie over Salesforce Sales Cloud
Loxo is een visueel aantrekkelijk Web 3.0 AI-platform. Toonaangevende teams uit de hele wereld die zich bezighouden met executive search, perm, RPO en talentacquisitie gebruiken Loxo.
Recruit CRM is een app die recruiters en uitzendbureaus helpt om al hun werk op één eenvoudig platform te beheren.
Toonaangevend cloudgebaseerd ATS met aanvragen en plaatsingen van vacatures, AI-ondersteunde selectie van kandidaten, interviews, onboarding, rapporten en meer.
JobAdder is een wereldwijd recruitmentplatform met één doel: recruitment vereenvoudigen. Ontdek hoe deze oplossing jou kan helpen - Ontvang nu een gratis demo.
Dit is niet voor niets een zeer gewaardeerd kandidaatvolgsysteem op Capterra. Het helpt je tijdrovende taken te automatiseren, zodat je je kunt concentreren op het in dienst nemen van geweldige werknemers.
Webgebaseerde, multiplatformoplossingen voor werving, HR-sourcing, personeelsbeheer en RPO met flexibiliteit en kracht voor een betaalbare prijs. Meer informatie over PCRecruiter
Greenhouse is een ATS en onboardingsoftware die is ontworpen om je wervingsproces te optimaliseren en een concurrentievoordeel te verkrijgen op het gebied van in dienst nemen.
Workable is op schaal ontworpen en is geschikt voor groeiende en middelgrote bedrijven met 1-1000 werknemers.