Talentova Enterprise LMS

Talentova Enterprise LMS alternatieven

door Intrafinity

Bekijk alternatieven voor Talentova Enterprise LMS die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Talentova Enterprise LMS om te bepalen of er andere opties zijn voor Talentova Enterprise LMS die je ook zou kunnen overwegen.

Het meest bruikbare, aanpasbare en betrouwbare leerplatform (met 99,9% uptime) voor universiteiten en K-12-scholen.
Gratis online leerbeheersysteem dat docenten van over de hele wereld een open source-oplossing biedt voor e-learning.
Een bekroond LMS voor bedrijven die voor elk doeleinde online cursussen willen ontwikkelen in slechts een paar klikken, zelfs zonder ervaring. Meer informatie over TalentLMS
Via de innovatieve technologie en diensten helpt Blackboard for Business organisaties een strategisch voordeel te behalen met educatie.
Uitgebreid: maak moeiteloos cursussen vanuit elk gewenst bestand (inclusief SCORM), tool voor videoconferenties en beheer van ILT-cursussen; contentbibliotheek beschikbaar.
Het LMS van Cornerstone is 24/7 beschikbaar, mobielvriendelijk en stelt werknemers in staat hun vaardigheden en kennis op hun eigen tijd te vergroten. Meer informatie over Cornerstone LMS
Saba Cloud is een oplossing voor talentontwikkeling die mensen en teams de controle geeft over hun eigen ervaring.
DigitalChalk biedt je een gecentraliseerde LMS-oplossing met ingebouwde tools voor regelgeving en naleving.
SkyPrep is gespecialiseerd in het automatiseren en overzetten van elk aspect van je medewerkerstraining naar een online platform, eenvoudig en zonder gedoe. Meer informatie over SkyPrep
LearnDash is een LMS-plug-in voor WordPress die elke WordPress-site direct omzet in een handig leerbeheersysteem.
De software van Bridge voor de ontwikkeling van medewerkers verhoogt de betrokkenheid via leren, samenwerken, vaardigheden opbouwen en loopbaanontwikkeling.
eloomi is een eenvoudig te gebruiken Learning Management System met integreerbaar prestatiebeheer dat wordt aangeboden in een flexibele cloudgebaseerde oplossing. Meer informatie over eloomi
Kallidus Learn is een eenvoudig, snel en effectief leerbeheersysteem waarmee je op meerdere apparaten kunt leren.
Online LMS stelt bedrijven en opleidingsinstituten in staat om end-to-end trainingsoplossingen te bieden aan hun werknemers, partners en klanten.
Accord LMS is de marktleider op het gebied van prijs/prestaties met geavanceerde functies voor ondernemingen die geprijsd zijn voor mkb-klanten. Plan vandaag nog een gratis demo.

Vind meer software in: