Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Granular die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Granular om te bepalen of er concurrenten zijn voor Granular die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Verdubbel de productiviteit van je team in de helft van de tijd en geef je operationele workflows een boost met deze software voor formulierautomatisering. Meer informatie over Forms On Fire
Door telers geïnspireerde software voor boerderijbeheer met praktische ondersteuning om je bedrijf met vertrouwen te plannen en te beheren, seizoen na seizoen.
Dankzij de uitgebreide set budgetterings-, planning- en precisiefuncties van Agworld kunnen telers, agronomen en aannemers samenwerken.
Toonaangevende software voor spreadsheets en gegevensanalyse. Doorgaans gebundeld met Microsoft Office.
De meest uitgebreide software voor boerderijbeheer waarmee boeren de kosten kunnen optimaliseren, de opbrengst kunnen verbeteren en de winstgevendheid kunnen maximaliseren.
Kizeo Forms is een flexibele, intuïtieve tool waarmee veldmedewerkers aangepaste digitale formulieren kunnen creëren en invullen vanaf elk mobiel apparaat.
Gebruiksvriendelijke beheersoftware voor boerderij en ranch, om je te helpen bij het organiseren en beheren van je landbouwbedrijf.

Vind meer software in: