Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Thought Industries die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Thought Industries om te bepalen of er concurrenten zijn voor Thought Industries die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Open source content management system (CMS) gebruikt door enkele van de grootste websites zoals The Economist en het Witte Huis.
Dit krachtige en flexibele leerplatform helpt bij het bevorderen van betere leerresultaten door een zeer gepersonaliseerde, digitale ervaring aan te bieden.
Met het NovoEd-platform kun je boeiende leerervaringen creëren, beheren en leveren die hoogwaardige vaardigheden ontwikkelen.
Gratis online leerbeheersysteem dat docenten van over de hele wereld een open source-oplossing biedt voor e-learning.

BRIDGE

door Learning Technologies Group

De software van Bridge voor de ontwikkeling van medewerkers verhoogt de betrokkenheid via leren, samenwerken, vaardigheden opbouwen en loopbaanontwikkeling.
Het SAP Litmos-leerplatform stelt duizenden bedrijven wereldwijd in staat om in het moment trainingen te geven. Meer informatie op de website van Litmos.
DigitalChalk LMS is hoog beoordeeld door experts uit de sector en geliefd bij klanten. Het biedt volledige functies, fanatieke ondersteuning en uitstekende waarde.
Train werknemers, partners en klanten op een effectieve manier met een innovatieve LMS die een verbeterde leerervaring oplevert.
Ontgrendel de kracht van leren met LearnUpon LMS; één uniforme trainingsoplossing ter ondersteuning van het leren in je hele netwerk. Meer informatie over LearnUpon
Docebo is een bekroond leerplatform op basis van kunstmatige intelligentie, ontworpen om de prestaties en betrokkenheid van leerlingen te verhogen.
Online registratiesoftware en klassenbeheersysteem - als je cursussen online en op locatie moet beheren, is GoSignMeUp de oplossing voor jou.
Deel presentaties en multimedia veilig vanaf je bureaublad en krijg feedback van honderden deelnemers.
SIT Alemira is er om je leerlingen betrokken te maken, je cursussen te schalen en je te helpen je trainingsdoelen te bereiken. Meer informatie over Constructor
niikiis is configureerbare alles-in-één software voor werknemerservaringen voor kleine en middelgrote bedrijven.
Het ultieme platform om online cursussen te creëren, op de markt te brengen en te verkopen vanaf je eigen website. Meer informatie over LearnWorlds