Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Beste 15 alternatieven voor Microsoft SQL Server

Verken alternatieven voor Microsoft SQL Server die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Microsoft SQL Server om te bepalen of er concurrenten zijn voor Microsoft SQL Server die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Toonaangevende relationele database op bedrijfsniveau die beveiligd gegevensbeheer en transactieverwerking biedt.
Pakket met toepassingen voor het beheer van menselijk kapitaal: HR, secundaire arbeidsvoorwaarden, salarisadministratie, prestatie- en talentbeheer.
Ontworpen om spreadsheets in realtime te creëren, te wijzigen en te delen. Vooraf ontworpen sjablonen, chatten en opmerkingen zijn beschikbaar.
MariaDB Platform ondersteunt transactionele, analytische of hybride werktaken op elke schaal.
Het alles-in-één marketingplatform van Mailchimps helpt kleine bedrijven met slimmere marketing, zodat je sneller kunt groeien.
Amazon Simple Storage Service (S3) is een platform voor het opslaan van objecten in de cloud dat is gebouwd voor veilige en eenvoudige gegevensverzameling, opslag en analyse.
Breng je bedrijf de moderne tijd binnen door bedrijfsprocessen om te zetten in flexibele, gecentraliseerde cloud-apps. Geen codering vereist.
Open source database-engine die wordt gebruikt door applicaties vanwege de compacte afmetingen, platformonafhankelijke stabiliteit en serverloze functionaliteit.
Commerciële klanten hebben de flexibiliteit om uit meerdere edities te kiezen om aan specifieke zakelijke en technische vereisten te voldoen:
Van startups tot ondernemingen, voor moderne en missiekritische bedrijven, MongoDB is de database voor grootse ideeën.

PostgreSQL

door PostgreSQL Global Development Group

Gratis open source post-relationeel databasesysteem. Toonaangevende keuze door ontwikkelaars en DBA's wereldwijd. Robuust, veilig, hoge prestaties.
Object-relationele database voor meerdere gebruikers voor complexe configuraties en grote databasebehoeften.
App- en game-ontwikkelingsplatform waarmee ontwerpers apps kunnen ontwikkelen, bewerken en testen met behulp van verschillende tools en technieken.
Cloudcomputingplatform voor het creëren van VM's, het ontwerpen en uitvoeren van webgebaseerde toepassingen, smart client-toepassingen en XML-webservices.
Oracle Primavera is de krachtigste, meest robuuste en gebruiksvriendelijke oplossing voor het plannen, beheren en uitvoeren van projecten van elke omvang.